Gemeente Duiven


Nieuwsberichten

16-09-2002
Koninklijke onderscheidingen
Lid in de Orde van Oranje-Nassau

---

Tijdens de jaarlijkse feestavond van de brandweer op vrijdag 13 september jongst leden zijn bij koninklijk besluit benoemd tot: Lid in de Orde van Oranje-Nassau:
foto uitrijking onderscheiding De heer H.B. Spiek De heer W.R.G. Dusseldorp
De heren Spiek en Dusseldorp hebben een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de bewaking van de openbare veiligheid van de gemeente Duiven. De versierselen zijn uitgereikt door burgemeester H.J. Zomerdijk.
---

foto Dhr. H.B.Spiek De heer H.B. (Hein) Spiek is werkzaam als opzichter planmatig onderhoud op de afdeling bewonerszaken van de Woonstichting Vivare te Duiven. Daarnaast was de heer Spiek van november 1974 tot september 2002 lid van de vrijwillige brandweer van Duiven, laatstelijk in de rang van hoofdbrandwacht. Bovendien was de heer Spiek een totale periode van ruim 12,5 jaar actief als secretaris en (aansluitend) voorzitter van de brandweervereniging. Dhr. Spiek neemt na 28 dienstjaren na het bereiken van de leeftijdsgrens afscheid van de brandweer Duiven.

---

foto Dhr. W.R.G. Dusseldorp De heer W.R.G. (Wim) Dusseldorp is werkzaam als touringcarchauffeur bij Duiven Tours. Daarnaast was de heer Dusseldorp van juli 1981 tot september 2002 lid van de vrijwillige brandweer van Duiven, laatstelijk in de rang van brandwacht. Bovendien was de heer Dusseldorp gedurende een periode van 3 jaar actief als voorzitter van de brandweervereniging. Dhr. Dusseldorp neemt na 21 dienstjaren na het bereiken van de leeftijdsgrens afscheid van de brandweer Duiven.


---