Ingezonden persbericht

TOPCALL organiseert seminar SAP & bedrijfscommunicatie

Zaltbommel, 6 augustus 2002 -- Op 18 september 2002 organiseert TOPCALL Nederland B.V. een seminar over SAP en bedrijfscommunicatie. Door verschillende bedrijven met specifieke ervaring in SAP-dienstverlening worden er presentaties verzorgd. Het seminar vindt plaats in Zaltbommel.

De bijeenkomst is bestemd voor gebruikers van SAP die meer willen halen uit hun bestaande investeringen door het toevoegen van functionaliteit, het optimaliseren van processen of door het automatisch verzenden en ontvangen van berichten. Het seminar biedt de gelegenheid om in korte tijd met diverse SAP-partners kennis te maken. Ook krijgt de bezoeker inzicht in de nieuwste trends op het gebied van bedrijfscommunicatie.

Op het seminar zullen bondige presentaties gegeven worden omtrent bestaande referenties. Zo zal bijvoorbeeld de heer D. Bukkems, Business Development Manager bij SAP Nederland B.V., spreken over 'SAP & Business Communications'. Onder de noemer 'Management en monitoring van outputstromen binnen SAP-omgevingen' zal de heer B. Hofman, Managing Director van Holland House, een presentatie verzorgen. Daarnaast staat er een presentatie met als titel 'Ontwikkelingen in SAP & Business Communication' op het programma, verzorgd door de heer S. Slabina, Product Manager bij TOPCALL International A.G.. De overige presentaties zullen worden verzorgd door Eriks Group N.V., StreamServe, IXOS en Momentum-Excelleration.

Agenda-informatie:
Seminar SAP & bedrijfscommunicatie
18 september 2002, 10:00 uur tot 16:00 uur
TOPCALL, Hogeweg 39, Zaltbommel

Nadere informatie: op www.topcall.nl of bij TOPCALL Nederland B.V. (tel: 0418-570 424)