Mojo Concerts

Singer/songwriter Chris Difford staat in het voorprogramma van het concert van Elvis Costello & The Imposters dat aanstaande 18 september in de Heineken Music Hall plaats vindt. De naam Chris Difford zal misschien niet meteen een bel doen rinkelen, maar hij is wél een oude rot in het vak. In de jaren '70 en '80 maakte hij samen met o.a. Jools Holland en Paul Garrack deel uit van de legendarische band Squeeze.

Met songs als Tempted, Up The Junction, Cool For Cats en Black Coffee In Bed scoorde de band grote hits in Europa en de V.S. Naast Squeeze heeft Difford ook muziek geschreven voor grootheden als Elton John, Trilok Gurtu en Marti Pellow (ex-Wet Wet Wet).

Binnenkort komt het eerste solo-album van Chris Difford uit. Samen met zijn producer en vriend Francis Dunnery heeft hij tien sfeervolle songs opgenomen die gedeeltelijk autobiografisch van aard zijn.

Kijk voor meer info op de officiele site van Chris Difford: http://www.chrisdifford.com

ELVIS COSTELLO & THE IMPOSTERS + SUPPORT ACT CHRIS DIFFORD Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Woensdag 18 september 2002
Aanvang: 20.00 uur
Entrée: EURO 32,50

De kaartverkoop is reeds begonnen door Ticket Service via de grotere postkantoren, 0900-300.1250 (45 cpm), VVV's en GWK's en de bekende voorverkoopadressen.

Of bestel hier je kaartje online via Ticket Service: https://tickets.lvp.nl/res.php?vn=3670&origin=6