Ingezonden persbericht


47eece.jpg



PERSBERICHT

17 september 2002

VITAAL.NL ORGANISEERT GROOT LITERAIR CAFÉ OP 50+ BEURS

25 AUTEURS VERZORGEN 5 DAGEN DUREND PROGRAMMA

Interviews en signeersessies

Op de 50+ Beurs organiseert vitaal.nl van 18 tot en met 22 september een literair café (hal 1, stand D.116). De 10e 50+ Beurs vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Maar liefst 25 auteurs lezen voor uit eigen werk, vertellen over hun boeken, worden geïnterviewd en signeren aansluitend. In het boekenverkooppunt zijn alle titels van de auteurs aanwezig.

Grand café

Het vitaal.nl literair café beslaat een ruimte van meer dan 200 vierkante meter. Het grand café in de stand biedt iedere bezoeker de mogelijkheid de optredens van auteurs bij te wonen onder het genot van een hapje en drankje.

Samenwerking

Vitaal.nl organiseert dit literair café in samenwerking met 7 uitgeverijen en Boekhandelsgroep Nederland.

Online rechtstreeks verslag

Speciaal voor dit evenement ontwikkelde vitaal.nl een boekenspecial, waar de lezers van het magazine alvast konden kennismaken met de aanwezige auteurs. Vanzelfsprekend vindt de bezoeker in deze special ook een rechtstreeks verslag vanaf de beurs.

Meer informatie op www.vitaal.nl/boekenspecial

Voor de pers

Pers is de gehele beurs welkom in het literair café. Zij kan zich melden in de perskamer van de Jaarbeurs waar een persmap klaarligt. Van daaruit wordt zij verwezen naar het vitaal.nl literair café.

Meer informatie op www.vitaal.nl/pers.