Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 18-09-2002 Persberichten district Eemland zuid, 09.15 uur

Aanrijdingen letsel

WOUDENBERG- Op dinsdagmiddag vond er een ernstige aanrijding plaats waarbij een automobilist gewond (geg.onbekend) raakte. Omstreeks 12.50 uur reed een bestuurder, gegevens onbekend, over de Voskuilerweg en raakte door onbekende oorzaak van de weg en botste tegen een boom. De bestuurder kwam bekneld te zitten en werd door de brandweer uit de auto gehaald. Hij liep verschillende verwondingen aan zijn borst op en werd vervoerd naar het ziekenhuis. De auto raakte zwaar beschadigd. De weg werd enige tijd afgesloten voor alle verkeer ten behoeve van het technische onderzoek.

AMERSFOORT- Op dinsdagavond raakte een snorfietser gewond na een aanrijding. Omstreeks 22.15 uur stak een 18-jarige snorfietser uit Amersfoort de Hamseweg over en gaf hierbij geen voorrang aan een autobus. Een aanrijding volgde en de 18-jarige raakte gewond aan haar hoofd en werd vervoerd naar het ziekenhuis.

Valse naam

AMERSFOORT- Op dinsdagmiddag werd een automobilist aangehouden omdat hij een valse naam had opgegeven. Omstreeks 16.30 uur zagen agenten een 25-jarige automobilist uit Soest tegen het verkeer inrijden op de Zuidsingel. De man werd staande gehouden en kreeg hiervoor een bekeuring. Agenten vertrouwen echter niet de gegevens welke hij opgaf en bij nader onderzoek bleek dat hij een valse naam had opgegeven. De man bleek illegaal in ons land te verblijven en werd aangehouden en ingesloten.

Rijden onder invloed

AMERSFOORT- Op woensdagmiddag werd een automobilist aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol reed. Omstreeks 01.35 uur zagen agenten de 35-jarige man uit Amersfoort rijden over de Van Randwijcklaan met een kapotte koplamp. De man kreeg een stopteken en toen de agenten hem aanspraken roken ze een alcohollucht. Op het bureau blies de man 0.80 promille. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en kreeg daarnaast een rijverbod van 2 uur.

Getuigeoproep aanrijding Nijverheidsweg Noord

AMERSFOORT- In verband met een aanrijding tussen twee personenauto`s op maandagmiddag op de Nijverheidsweg Noord waarbij een 29-jarige man uit Amersfoort gewond raakte, roept de politie getuigen op contact op te nemen met het politiedistrict Eemland zuid.

Omstreeks 17.30 uur vond de aanrijding plaats op Nijverheidsweg Noord bij de verkeerslichten ter hoogte van de Industrieweg. De Amersfoorter liep door de aanrijding verwondingen op aan zijn lichaam en kon na behandeling in het ziekenhuis weer huiswaarts keren. De politie verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met het politiedistrict Eemland zuid via telefoonnummer 0900-8844.