Ingezonden persbericht


Flexi-producten

PERSBERICHT

Contact redactie:

Erik Klute

Tel.nr. 020 658 41 30

Optimale digitale verspreiding van documenten met KN FlexiSend152

Badhoevedorp, 18 september 2002 - KN introduceert een nieuwe gebruikers-vriendelijke manier om papieren documenten digitaal te verzenden, te verspreiden en te delen: de FlexiSend152. Deze multifunctionele digitale kantoorhulp benut alle voordelen van digitaal verwerken optimaal met een geïntegreerde scanner, fax en e-mail. Dit alles met de eenvoud van een simpele kopieeropdracht.

KN realiseert zich goed dat informatie deels nog steeds via papier verplaatst en gedeeld wordt, maar dat papier geen 'snel' medium is. Met FlexiSend152 springt KN in op de behoefte om papier eenvoudig te digitaliseren en volautomatisch te verzenden, op te slaan en zelfs centraal op te slaan met een melding per e-mail naar belanghebbenden.

Centrale rol voor scannen

Het scannen van papieren documenten speelt een centrale rol. Scannen via e-mail, scannen naar een bestand, bewaren en melden zijn enkele belangrijke gebruiks-mogelijkheden van de FlexiSend152. Eenmaal gedigitaliseerde en opgeslagen documenten zijn altijd weer benaderbaar. Deze mogelijkheden maken het ver-spreiden, opslaan en delen van papieren informatie eenvoudiger, sneller en goedkoper. Standaard kan de multi-functional ook kopiëren en optioneel uitgebreid worden tot netwerkprinter. De FlexiSend152 is nu beschikbaar.

Papier scannen naar e-mail

Omdat de FlexiSend152 is uitgerust met extra intelligentie kunnen papieren documenten niet alleen worden omgezet in een digitaal bestandsformaat, zoals PDF of Tiff. Het gedigitaliseerde document is ook met één druk op de knop naar een e-mailadres te sturen. Dus met het gemak van een faxbericht versturen. Voordeel hiervan is dat documenten rechtstreeks naar de inbox van de ontvanger kunnen worden gestuurd, waardoor de vertrouwelijkheid van documenten beter is gewaarborgd.

Papier scannen naar bestand; bewaren en melden

De FlexiSend152 biedt gebruikers de mogelijkheid om met het gemak van het maken van een kopie papieren documenten op het bedrijfsnetwerk te plaatsen (bijvoorbeeld als PDF). Hierdoor zijn deze documenten vanaf elke werkplek toegankelijk. Deze mogelijkheid is vooral interessant omdat ook automatisch een

e-mail kan worden gestuurd naar iedereen die het document moet lezen. In de

e-mail staat een link naar het document.

FlexiConcept

Iedere onderneming loopt wel eens tegen problemen op het gebied van documentverwerking aan die hard- en/of software met zich meebrengen. Het FlexiConcept van KN speelt hierop in met verschillende producten die aansluiten bij specifieke problemen. Producten die gebruikersvriendelijk, snel inzetbaar en prijstechnisch interessant zijn. Eén van die producten is FlexiSend. Het getal achter dit product geeft aan met welke hardware het product is uitgevoerd. Zo is de FlexiSend152 gekoppeld aan een Minolta Di152, een Minolta printer-copier. Hiermee kunnen vijftien pagina's per minuut worden geprint. Afhankelijk van het gewenste aantal prints per minuut, kan ook worden gekozen voor bijvoorbeeld een FlexiSend450 (gekoppeld aan een Di450, print 45 pagina's per minuut).

KN

Met behulp van een breed scala aan hard- en softwareproducten en aan de hand van uitgebreide analyses biedt KN organisaties een totaaloplossing voor het optimaliseren van hun informatie- en documentstromen. KN stemt de bedrijfs-processen en documentstromen op elkaar af, wat leidt tot een helder advies. Mogelijkheden, kosten en besparingen zijn direct zichtbaar.

KN werkt samen met gespecialiseerde zelfstandige Business Partners en heeft tevens een eigen verkooporganisatie, die landelijk opereert. De serviceorganisatie, bestaande uit 120 technische specialisten, opereert eveneens landelijk. De totale KN-organisatie telt meer dan 340 medewerkers.