Ingezonden persbericht


Flexi-producten

PERSBERICHT

Contact redactie:

Erik Klute

Tel.nr. 020 658 41 30

KN FlexiForm351 maakt formulieren op maat

Badhoevedorp, 18 september 2002 - KN introduceert de FlexiForm351, een geïntegreerd product dat voldoet aan alle wensen en eisen van het MKB op het gebied van formulierenverwerking. Basis voor de FlexiForm351 is een multifunctionele printer-copier van Minolta, die uit te rusten is tot een 4-in-1 oplossing: printen, kopiëren, faxen en scannen. Hieraan heeft KN extra intelligentie toegevoegd. Daarmee biedt KN een digitale printer-copier die geschikt is voor de verwerking van elektronische formulieren.

Klantgericht formulieren produceren

De FlexiForm351 biedt organisaties de mogelijkheid de grafische opmaak van formulieren vanuit de bedrijfsapplicatie conform de eigen huisstijl te vormen. Iets wat vanwege het starre karakter van de meeste bedrijfsapplicaties regelmatig voor problemen zorgt, of in elk geval voor hoge kosten. De omzetting van inkomende data naar kant-en-klare formulieren vindt plaats in de printer. Voorgedrukte formulieren in voorraad zijn dus niet langer nodig.

Ook stelt de FlexiForm351 organisaties in staat professionele formulieren op maat te maken voor hun klanten. Zo kan ingegeven worden bij welke klanten een kortingskolom op de factuur moet worden afgedrukt en bij welke niet. Andere mogelijkheden van de FlexiForm351 zijn automatische taalwissels en het automatisch genereren van bestelformulieren voor terugkerende orders van vaste klanten.

Professionele afwerkingsmogelijkheden

Omdat het een geïntegreerde oplossing betreft, kan de FlexiForm351 op maximale snelheid afdrukken en wordt er zeer efficiënt omgegaan met netwerkbelasting. Ook benut de FlexiForm351 de afwerkingsmogelijkheden optimaal. Zo kan een organisatie alle formulieren per set uitvoeren, waardoor minder handelingen achteraf nodig zijn. Hierbij valt te denken aan alle facturen bij elkaar in een uitvoervak, alle kopiefacturen bijeen of alle pakbonnen op één stapeltje.

Het all-round printsysteem maakt het tevens mogelijk printopdrachten op verschillende media af te drukken. Zo kunnen stickervellen voor labels onmiddellijk bij een factuur of orderbevestiging worden afgedrukt.

FlexiConcept

Iedere onderneming loopt wel eens tegen problemen op het gebied van document-verwerking aan die hard- en/of software met zich meebrengen. Het FlexiConcept van KN speelt hierop in met verschillende producten die aansluiten bij specifieke problemen. Producten die gebruikersvriendelijk, snel inzetbaar en prijstechnisch interessant zijn. Eén van die producten is FlexiForm. Het getal achter dit product geeft aan met welke hardware het product is uitgevoerd. Zo is de FlexiForm351 gebaseerd op een Minolta Di351, een multifunctionele printer-copier van Minolta. Hiermee kunnen 35 pagina's per minuut worden geprint. De optie voor het verwerken en afdrukken van elektronische formulieren is nu beschikbaar op vrijwel elke Minolta printer-copier. KN biedt hiermee een alternatief voor de beperkte inzetbaarheid van een matrixprinter.

KN

Met behulp van een breed scala aan hard- en softwareproducten en aan de hand van uitgebreide analyses biedt KN organisaties een totaaloplossing voor het optimaliseren van hun informatie- en documentstromen. KN stemt de bedrijfsprocessen en documentstromen op elkaar af, wat leidt tot een helder advies. Mogelijkheden, kosten en besparingen zijn direct zichtbaar.

KN werkt samen met gespecialiseerde zelfstandige Business Partners en heeft tevens een eigen verkooporganisatie, die landelijk opereert. De serviceorganisatie, bestaande uit 120 technische specialisten, opereert eveneens landelijk. De totale KN-organisatie telt meer dan 340 medewerkers.