19/09/2002 Johan Cruijff Welfare Foundation toont haar erkentelijkheid aan CenE Bankiers


Chris Zegers CenE Bankiers ontvangt shirt Johan Cruijff

Amsterdam, 18 september 2002 - Op de open dag van de Johan Cruijff Welfare Foundation ontving Chris Zegers van CenE Bankiers uit handen van Johan Cruijff één van zijn persoonlijke, gesigneerde, voetbalshirts. Met deze overhandiging toonde de Johan Cruijff Welfare Foundation haar erkentelijkheid voor de totstandkoming van de pensioenregeling en overige verzekeringen voor dit instituut. Door een nauwe samenwerking met Nationale Nederlanden werd door CenE Bankiers in korte tijd een volledige collectieve pensioenregeling voor de medewerkers gerealiseerd.

De Johan Cruijff Welfare Foundation zet zich in voor projecten die ten doel hebben om via spelactiviteiten, lichaamsbeweging en sportbeoefening het geestelijk en lichamelijk welzijn van kinderen en jongeren te bevorderen. Bijvoorkeur kinderen en jongeren die ofwel minder kansrijk zijn en/of gehandicapt, worden door deze stichting ondersteund.

CenE Bankiers is reeds enige jaren actief als financiële dienstverlener in de sport. In 2001 heeft de adviesgroep Sport Media Entertainment alle noodzakelijke expertise gebundeld. CenE Bankiers biedt o.a. topsporters persoonlijke financiële dienstverlening, toegespitst op ieders individuele situatie en plannen. CenE Bankiers biedt daartoe maatwerk en specialismen als beleggingsadvies, financiële planning en verzekeringen voor specifieke, vaak grensoverschrijdende, behoeftes.

Een foto hiervan is beschikbaar op
http://www.persinfo.nl/Detail.asp?soort=Beelden&ID=1107

Over CenE Bankiers
CenE Bankiers is een private bank die gespecialiseerd is in het leveren van financiële diensten voor specifieke groepen vermogende particulieren en ondernemers, zoals directeuren-grootaandeelhouders en vrije beroepsbeoefenaren. Als persoonlijke vermogensadviseur biedt CenE Bankiers een totaalpakket bestaande uit financiële planning, effectenadvisering en vermogensbeheer, trustdiensten en private insurances. CenE Bankiers is in 1922 als 'NV Crediet en Effectenbank' in Utrecht opgericht en is een onderdeel van de ING Groep. Als bankiershuis met een belegd vermogen van Euro 2 miljard, combineert CenE Bankiers persoonlijke aandacht en professionaliteit met de zekerheid van een grote financiële instelling. Centraal vanuit Utrecht bedient CenE Bankiers haar klanten door heel Nederland met 400 medewerkers.