NAT. COMITE VAN DE OUDEREN

Mies Bouwm bijt het spits af met eerste kinderboek

Vitaal.nl organiseert groots literair cafe op de 50+ Beurs & Festival

Mies Bouwman bijt het spits af met eerste kinderboek

Vitaal.nl, het online magazine, organiseert van 18 tot en met 22 september een groots literair café op de 50+ Beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Iedere dag treffen de bezoekers in de stand diverse auteurs. Onder meer Aad van den Heuvel, Arthur Japin, Hermine Landvreugd, Robert Haasnoot, Roos Verlinden en Koos Postema zijn hier te gast.

Optredens
Auteurs lezen voor uit eigen werk, geven workshops, worden geïnterviewd en signeren aansluitend hun boeken. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen de bezoekers van het literair café genieten van hun optredens. Tevens vindt in de stand van vitaal.nl boekenverkoop plaats van alle aanwezige auteurs. Dat maakt het voor bezoekers mogelijk om de boeken te kopen en direct te laten signeren.

Mies Bouwman bijt het spits af
Mies Bouwman bijt op woensdagochtend 18 september om 11.00 uur het spits af. Zij krijgt in het vitaal.nl literair café het eerste exemplaar overhandigd van haar debuut Rambamboelie. Rambamboelie is een prentenboek voor kinderen vanaf 4 jaar en verhaalt over een leuk, klein hondje dat op een rare dag niet meer blaft, maar andere dierengeluiden produceert. Aansluitend worden zij en illustrator, Philip Hopman (winnaar van de Zilveren Penseel) geïnterviewd, waarna de bezoekers de boeken kunnen kopen en door hen laten signeren.

Voor de pers
Kijk voor het volledige programma van het vitaal.nl literair café op www.vitaal.nl/boekenspecial. Pers is welkom in het literair café en/of bij de overhandiging van het eerste exemplaar aan Mies Bouwman en Philip Hopman. Voor toegang tot de Jaarbeurs en meer informatie over het literair café nemen zij contact op met Janneke Eigeman, organisator vitaal.nl literair café,
tel: 030 - 666 63 33.
Voor meer informatie over de 50+ Beurs & Festival : Jurgen Pietersen
0621 837 846


05 sep 02 16:36