AutoRai

13-9-2002

Hyundai prominent aanwezig op 50+ Beurs

Tijdens de komende 50+ Beurs is Hyundai aanwezig met de Getz, de Accent, de Atos Spirit en de Matrix. De nieuwe Getz beleeft van 18 tot en met 22 september in de Utrechtse Jaarbeurs zijn Nederlandse tentoonstellingsdebuut.

Hyundai is voor het tweede achtereenvolgende jaar prominent aanwezig op de 50+ Beurs. "De reden daarvoor is heel simpel: vijftigplussers van nu zijn een stuk actiever dan bijvoorbeeld tien jaar geleden en beschikken gemiddeld over heel wat vrije tijd", aldus Dick Leek, Director Marketing bij Hyundai-importeur Greenib Car. "Op vakantie met de caravan, eropuit met de kleinkinderen, een weekendje weg, op bezoek bij vrienden: er worden heel wat lange en korte ritten gemaakt. Wij presenteren de Hyundai-modellen die een hoge instap hebben. In- en uitstappen gaat daardoor makkelijker en het uitzicht is door de hoger geplaatste stoelen ook heel goed. Dat geeft een veilig gevoel, waaraan veel waarde wordt gehecht. Het zijn precies de auto's waarmee deze groep automobilisten graag rijdt."

Overzichtelijk
De opzet van de presentatie is overzichtelijk. Leek: "We stellen de beursbezoekers in staat persoonlijk kennis te maken met de Hyundai's. Geen acties, geen ingewikkelde shows en demonstraties, maar wel relevante informatie verstrekken. Vorig jaar hebben we dat ook zo gedaan en de reacties waren zeer positief."