---
EMC start trainingsprogramma voor lokale partners
---

Nieuwegein, 18/09/2002

EMC, wereldwijd marktleider in netwerken voor informatie-opslag, heeft een lokaal certificatieprogramma voor partners opgestart. Daarmee kunnen geprivilegieerde partners hun klanten de hoogste graad van ondersteuning verschaffen bij de implementatie van EMC-systemen. EMC gaat daartoe in oktober van start met workshops in 25 Europese landen, waaronder ook Nederland.

Het programma richt zich tot zowel individuen als ondernemingen. Op individuele basis kan een partner kiezen voor de standaardaccreditatie, waarbij de nadruk ligt op specifieke producten. De volledige accreditatie omvat diepgaande kennis over de hele productlijn. Ook biedt EMC een snelle formule waarbij het gehele personeelsteam in een aantal dagen volledig opgeleid en geaccrediteerd is.

Hooggekwalificeerd personeel kan via het programma het certificaat EMC Proven Professional verwerven. Dirk Hoorelbeke, channel manager Benelux bij EMC: "EMC Proven professionals ontvingen een opleiding op hoog niveau. Voor klanten geldt deze EMC-training als een kwaliteitsgarantie. Het is daarbij niet onze bedoeling om het aantal partners te verminderen. Al onze partners
--ook diegenen die geen certificatie ontvingen-- zullen onze producten kunnen blijven verkopen. Dit trainingsprogramma richt zich in hoofdzaak tot partners die met de productaanbod van EMC het verschil willen maken voor resultaten op lange termijn."

---
END

---
Over EMC - "Where information lives" - NYSE:EMC Als belangrijkste producent van systemen, software, netwerken en diensten voor de opslag van informatie, levert EMC de informatie-infrastructuur van de nieuwe economie.
Meer info op http://www.emc2.nl en http://emc.com EMC Nederland, Kathleen de Bondt , Edisonbaan 14 B, 3439 MN Nieuwegein, tel.: 030 630 5000,
fax: 030 630 5399, e-mail: debondt_kathleen@emc.com Nadere informatie voor de redactie:
NewsEngine PR, Ineke Tiesinga, tel. 020 567 2170, e-mail: ineke.tiesinga@newsenginepr.com
Ref.:EMC0122-D93AE