VEWIN
http://www.vewin.nl

VEWIN lanceert nieuwe website

Op 17 september 2002 heeft de Vereniging van Waterbedrijven in Nederland (VEWIN) een nieuwe website gelanceerd op het adres: www.vewin.nl. Deze bevat drinkwatergerelateerde informatie gericht op een brede doelgroep. Van overheid tot bedrijfsleven en van pers tot consument kan men op de website nieuws en achtergrondinformatie vinden over het product drinkwater en de drinkwatersector in Nederland.

VEWIN richt zich als belangenorganisatie van de drinkwatersector in toenemende mate op andere sectoren en wil met name hen voorzien van relevante informatie over bijvoorbeeld de beleidsvisies van de sector op uiteenlopende beleidsterreinen. De vorige website van VEWIN bevatte vooral uitgebreide informatie over drinkwater voor de consument.

De nieuwe website heeft een geheel ander uiterlijk en een nieuwe inhoud gekregen. Zo biedt de website een compleet overzicht van de organisatie van de openbare drinkwatervoorziening en aangrenzende (water)sectoren. Informatie voor de consument blijft beschikbaar in onder andere een rubriek meest gestelde vragen en doorlinkmogelijkheden naar het eigen waterbedrijf. Ook biedt de website de gelegenheid om rapporten in digitale vorm te downloaden of als gedrukt exemplaar te bestellen.

VEWIN is van mening met de website nog beter in staat te zijn informatie over de drinkwatersector op maat aan belanghebbenden aan te kunnen bieden. De consumentenwebsite www.waterleiding.nl is met de komst van de nieuwe website komen te vervallen.