BedrijfsautoRAI

18-09-2002

Marktleider Toyota RAV4 nu ook op grijs kenteken

Sterke punten van de auto zijn de krachtige en dynamische styling en zijn vele praktische mogelijkheden. De Van-uitvoering van de RAV4 wordt uitsluitend als vijfdeurs geleverd, waarbij men kan kiezen uit een moderne Common Rail turbodieselmotor en twee VVT-i benzinemotoren.

Wie op zoek is naar een representatieve en tegelijkertijd praktische bedrijfsauto maakt met de Toyota RAV4 Van een verstandige keuze. De auto is voorzien van een 130 millimeter verhoogd dak, welke naadloos op de carrosserie aansluit. Het geeft de SUV een stoere uitstraling. Maar daar is het natuurlijk niet alleen om te doen. Het interieur is uitermate praktisch ingericht. De laadruimte is voorzien van een geheel vlakke laadvloer met een kopschot van dertig centimeter, die aan de beide zijden fraai gestoffeerd is evenals de laadvloer zelf. De geblindeerde panelen zijn uitgevoerd in kunststof die aan de buitenkant van het zogeheten glass look effect zijn voorzien. Aan de binnenkant zijn de panelen gestoffeerd. Om het zicht rondom de auto te verbeteren is de rechterachterportier voorzien van een donker getinte zijruit. Roofrails zijn overigens standaard.

Scherp leasetarief
Een ander sterk argument dat overigens voor elke RAV4 geldt, zijn de gunstige onderhoudskosten wat onder meer in een dito leasetarief tot uiting komt. De leaseprijs voor de RAV4 Van start bij 370,- per maand exclusief BTW (60 maanden, 20.000 km).

Vijf uitvoeringen
De RAV4 Van is leverbaar in vijf uitvoeringen. De 1.8 VVT-i benzine (92 kW/125 pk) Linea Luna is voorzien van aandrijving vóór, terwijl de overige modellen standaard vierwielaandrijving hebben. Het gaat om Linea Luna en Linea Sol versies van de 2.0 VVT-i benzinemotor (110 kW/150 pk) en de moderne 2.0 D-4D Common Rail turbodieselmotor (85 kW/116 pk).

Prijzen
De Toyota RAV4 High Roof Blind Van is er vanaf een consumentenprijs van 19.490,-, een dieselversie (2.0 D-4D Linea Luna 4WD) is er vanaf een consumentenprijs van 21.890,-. Beide prijzen zijn exclusief BTW.

Afmetingen
Lengte laadvloer: 1.510mm
Breedte laadruimte: 1.360 mm
Breedte laadruimte tussen de wielkasten: 1.000 mm Inhoud laadruimte: 2,3 m3
Hoogte laadvloer ten opzichte van het wegdek: 560 mm