AutoRai

18-9-2002

De Lage Landen Translease zet 37 kodas Superb in

Naast de koda Octavia vindt nu ook het Tsjechische topmodel, de kodaSuperb, de weg naar de zakelijke markt in Nederland. koda importeur Pon Mobiel B.V. heeft aan De Lage Landen Translease 37 kodaSuperbs geleverd.

Zij worden ingezet als Shortlease-autos. De keuze voor de Superb is onder meer te danken aan de goede ervaringen die De Lage Landen Translease heeft opgedaan met de Octavia.

koda kan worden beschouwd als een nieuwkomer in de zakelijke markt. Het merk boekt echter vlot terreinwinst, mede dankzij de solide reputatie van de Octavia en de onlangs speciaal voor de zakelijke markt geïntroduceerde Octavia Kompas. De luxueuze koda Superb is van huis uit al een echte zakenauto. De keuze van dit model door De Lage Landen Translease als Shortlease-auto is zeer aantrekkelijk voor koda importeur Pon Mobiel B.V. Deze autos worden gemiddeld drie maanden per klant ingezet, een mooie periode om een goede indruk te krijgen van een auto, zegt Patricia de Vaan, Fleetsales en Leasing bij Pon Mobiel B.V. Drie maanden is te overzien; de Shortlease-rijder is dan ook eerder geneigd om eens iets anders te proberen dan zijn eigen merk. Via De Lage Landen Translease kunnen zodoende meer mensen de Superb proeven, zodat zij vanzelf overtuigd worden van de uitstekende kwaliteiten van koda in het algemeen en de Superb in het bijzonder.

De Lage Landen Translease heeft autos van talrijke merken en in alle categorieën in de verhuurvloot. De koda Superb is voor ons een welkome aanvulling, vindt Stijn Clercx, hoofd inkoop management van De Lage Landen Translease. Steeds meer rijders vragen om een auto met een royale interieurruimte. De kodaSuperb voldoet ruimschoots aan dat criterium; het is zelfs een van de ruimere autos in zijn segment. Bovendien is de Superb interessant vanwege de gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Verder werd onze keuze voor kodas topmodel vergemakkelijkt door de positieve ervaring die we hebben opgedaan met eerder geleverde Octavias, aldus Clercx.