Ingezonden persbericht

NedSecure Consulting brengt PR-belangen onder bij A: Work in Progress

's-Heerenberg, Amsterdam, 18 september 2002 - NedSecure Consulting in 's-Heerenberg heeft haar PR-belangen ondergebracht bij ICT-communicatieadviesbureau A: Work in Progress in Amsterdam.

NedSecure Consulting is een onafhankelijke leverancier van een breed pakket van oplossingen voor informatiebeveiliging. Het bedrijf gaat bij die activiteiten uit van een eigen methodiek: The Practical Approach. Die leidt tot kortlopende, effectieve en betaalbare trajecten met als eindresultaat een solide en volledig gedocumenteerde oplossing.
NedSecure Consulting beschikt over brede expertise en een uitgebreid oplossingenportfolio op het gebied van informatiebeveiliging. Zo kan zij klanten een one-stop-shop-concept bieden voor elk aspect van informatiebeveiliging. NedSecure Consulting levert alle kwaliteitsproducten op het gebied van onder meer virusprotectie, content-inspectie, encryptie, firewalls, VPN, authenticatie, biometrie, smartcards & tokens, Intrusion Detection, vulnerability scanners, security appliances en Public Key Infrastructures.

Over A: Work in Progress
A: Work in Progress is een PR- en communicatieadviesbureau dat zich met name richt op bedrijven die actief zijn in de informatie- en communicatietechnologie. A: Work in Progress beschikt over een grondige kennis van de ICT-sector en combineert die kennis met een uitgebreid netwerk van ICT- en algemene media.
Als full-servicebureau richt A: Work in Progress zich op alle facetten van PR en Communicatie. Dit complete aanbod wordt ondersteund met redactionele concepten en producties van A: Work in Progress Editorial Services.