Provincie Overijssel

Oud-commissaris Hendrikx overhandigt 17.472,- voor wederopbouw Roombeek

Oud-commissaris van de Koningin, mr. J.A.M. Hendrikx overhandigde vandaag een cheque ter waarde van 17.472,- aan burgemeester drs. J.H.H. Mans en mevrouw drs. F. de Groot, programmamanager sociale wederopbouw van het Projectbureau Wederopbouw. Het geld wordt gebruikt voor de realisering van een speelplek voor kinderen in de leeftijd nul tot vier jaar als onderdeel van de kinderopvang/peuterspeelzaal in het voorzieningencluster Roombeek.

De heer Hendrikx nam op 1 juni 2002 afscheid als Commissaris van de Koning in de provincie Overijssel. Ter gelegenheid van dit afscheid hebben verschillende relaties van de heer Hendrikx een gift gedaan voor dit bijzondere cadeau, een bijdrage aan de wederopbouw van de wijk Roombeek in Enschede.

Naast de overhandiging van de cheque kreeg de heer Hendrikx zelf ook een cadeau aangeboden door kunstenaar Ton Schulte. Samen met kinderen van de basisscholen De Noordlinde en Anna van Buren onthulde hij het kunstwerk. In de toekomst krijgt dit kunstwerk een plaats in het voorzieningencluster Roombeek.

Nadere informatie: team Communicatie, Bonnie van der Meer, telefoon 038 425 14 16