Rabobank Nederland

Rabobank en en Radio538 helpen kamerzoekende studenten op weg Rabobank Nederland, 18/9/2002 01:05 PM

---

Nog steeds is er in verschillende steden een groot tekort aan studentenkamers. Daarom hebben Rabobank en Radio 538 besloten om kamerzoekende studenten op een ludieke manier te helpen.

Na het succes van de voorgaande drie jaren besloot Radio 538 dit jaar niet één, maar vijf studentenkamers weg te geven. De Rabobank zal de winnaars een Rabo Studenten Rekening aanbieden met daarop een eerste maand huishoudgeld van ¤ 250,-. Tot en met donderdag 19 september kunnen kamerzoekende studenten in Nederland zich inschrijven voor deze actie.

Van maandag 23 september tot en met vrijdag 27 september bezoekt Edwin Evers de vijf meest aangevraagde studentensteden met zijn programma. Iedere dag zullen drie studenten strijden om de gratis studentenkamer. Degene die de door Edwin Evers bedachte opdracht het best volbrengt wint de studentenkamer en het huishoudgeld. Tijdens de live-uitzending vanuit een hogeschool of universiteit zullen diverse artiesten live optreden.

In de maand september is het voor studenten ook aantrekkelijk om een Rabo Studenten Rekening te openen. Degenen die een rekening openen via www.rabobank.nl maken kans op een extra maand studiefinanciering van ruim ¤ 200,-. Bij de studentenrekening zit een Europas waarmee studenten wereldwijd gratis kunnen pinnen, ze kunnen voordelig rood staan tot ¤ 1.000,- en tevens gratis Rabo Internetbankieren.

Op 1 februari van dit jaar introduceerde de Rabobank in samenwerking met de website Kamernet.nl al de Kamer Alert Service. Dit is een landelijke internet-service die studenten helpt bij het vinden van een kamer. De student kan via email of SMS bericht krijgen als er een kamer beschikbaar komt die aan vooraf aangegeven eisen voldoet. Men kan instellen in welke plaats een kamer wordt gezocht, hoeveel huur men maximaal wil betalen, etc. Op het moment dat er een geschikte kamer vrijkomt, wordt er een bericht verstuurd. De Rabobank Kamer Alert-emails zijn gratis. De Rabobank Kamer Alert-SMS'jes kosten ¤ 0,40 per stuk. Houders van een Rabo Studentenrekening krijgen de eerste tien Rabobank Kamer SMS'jes gratis.

Meer informatie over deze actie en de inschrijfformulieren zijn te vinden op www.rabobank.nl en www.radio538.nl.