Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 18-09-2002 Persbericht district Aa & Dommel

VUILNISMAN VALT VAN WAGEN

Dinsdagnamiddag is een vuilnisman vanaf een vuilniswagen gevallen. Dat gebeurde onder het rijden op de St.Lambertusweg in Boxtel. De chauffeur merkte dat het lang duurde eer de man van de wagen afkwam. Een eindje terug bleek de man in de berm te liggen, omstanders ontfermden zich over hem. Het 46-jarige slachtoffer uit Sint Oedenrode hield een gebroken sleutelbeen aan de valpartij over.

VERKEER

Op de Zijweg Dungen te Schijndel heeft de politie dinsdagavond een snelheidscontrole gehouden, niemand reed te hard. Op de Runweg te Berlicum is vannacht een automobilist betrapt op rijden onder invloed. De man moest zijn rijbewijs inleveren.

AUTO IN DE SLOOT

Vannacht is een 36-jarige Eindhovenaar wonder boven wonder licht gewond geraakt toen zijn auto in een slip raakte en op zijn kop in een sloot terecht kwam. De man is daarbij n uit de auto geslingerd. Het ongeval gebeurde vannacht langs de Zuid-Willemsvaart bij Berlicum. De man kwam eerst in de berm terecht, en verloor daarna controle over de auto. Hij is met licht letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

INBRAAK

In een kantoorgebouw aan het Dommelplein in Sint Michielsgestel is vannacht ingebroken. Er wordt niets vermist.

AUTO UITGEBRAND

Aan de Margrietweg te Helvoirt is vanochtend een auto uitgebrand. Het is nog onbekend of het om een gestolen auto gaat.