Ingezonden persbericht


ICT Company 2002 Kahuna met stip in Deloitte & Touche Fast10

Amersfoort, 18 september 2002 Kahuna, specialist in veilige en kostenefficiƫnte bedrijfscommunicatie, is door Deloitte & Touche als nummer 8 geplaatst in de Fast 50 van snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland.

Dit is gisteren bekend gemaakt in hotel Blakes te Amsterdam tijdens de feestelijke uitreiking van de derde editie van de Deloitte & Touche Technology Fast 50 Award, een door Deloitte & Touche in samenwerking met de ING Bank en Euronext uitgeschreven groeicompetitie voor Nederlandse technologiebedrijven. Kahuna heeft in de periode 1999-2001 een omzetgroei van 267% te zien gegeven.

Het is natuurlijk eervol om op dit soort lijstjes voor te komen. Mooi is dat we ook dit jaar de groei goed kunnen doorzetten. Maar groei an sich is niet zo relevant. Het gaat om de kwaliteit van die groei. Wat dat betreft vormt de toekenning aan Kahuna van de ICT Company Award 2002 eerder dit jaar een onderstreping dat we op de goede weg zijn. Dat zegt Rhett Oudkerk Pool, oprichter en directeur van de Kahuna Groep.

Over Kahuna

Kahuna ondersteunt organisaties die zaken willen doen via internet. Kahuna Network Solutions ontwikkelt en beheert de snelle, veilige en 100% beschikbare infrastructuur die daarvoor nodig is. Kahuna is in Nederland marktleider op het gebied van managed security. Kahuna Business Solutions helpt organisaties met het managen van hun e-mail- en webself-serviceklantcontacten via het Internet. Kahuna levert een uitgebreide reeks aan eCRM-oplossingen, doorgaans op basis van Kana-producten. Kahuna onderscheidt zich doordat het bedrijf de oplossingen voor de opdrachtgever ook kan beheren (outtasking). De klant koopt dus geen complexe technologie maar toepasbare functionaliteit. Kahuna Telecom beheert de spraak en datacommunicatie voor bedrijven door telefonie en DSL te leveren met toegevoegde waarde.

Opdrachtgevers van Kahuna zijn onder meer Airmiles, @Home, Belastingdienst, Gemeente Eindhoven, IB-Groep, KPN Callcenters, Ohra en Wehkamp. Kahuna is een puur Nederlands bedrijf met internationale ambities. Kahuna is in 1997 opgericht door Rhett Oudkerk Pool (34). Kahuna heeft 25 consultants in dienst. Het bedrijf is gevestigd in Amersfoort.

Ga voor meer informatie naar www.kahuna.nl

Perscontacten

Theo Loth

Loth Content & Consultancy

+31 (0) 653 497 173

theo.loth@loth.nl

Kanuna is winnaar van de ICT Company Award 2002. Informatie over de ICT Awards vindt u op www.ictevent.nl