Programmabureau Advies Overheid.nl

"Website gemeente Almere verandert; volg het on line en reageer"

"De gemeente Almere werkt aan haar website. U kunt de ontwikkelingen nu on line volgen via www.almere.nl. U krijgt de pagina's sneller op uw scherm, u kunt makkelijker en sneller navigeren over de site en het geheel krijgt een rustiger uiterlijk. Dit komt onder andere doordat de website in een keer wordt geladen in plaats van in delen en toegankelijker is voor gehandicapten."

De verbeteringen op www.almere.nl vinden stapsgewijs plaats, soms per pagina, soms per onderdeel van de site. Via de website informeren wij u uitgebreid over de wijzigingen. U kunt zelf uw oordeel hierover vellen door on line op de (gewijzigde) pagina's te reageren.

De huidige wijzigingen zijn onderdeel van een groter proces. Deze zomer is er een nieuwe webserver aangeschaft en genstalleerd. Dit is de machine waarop de site staat en de ondersteunende programma's draaien. Het nu gestarte traject is rond 1 oktober aanstaande klaar, waarna wij gedurende een aantal maanden de inhoud van www.almere.nl onder handen nemen. In januari 2003 is dit traject ten einde. (Bericht gemeente Almere)

www.ictu.nl