Novem

Internationale workshop marketing energie efficiënte apparaten

Op donderdag 19 september 2002 wordt er in Berlijn een workshop gehouden genaamd 'Selling energy efficient appliances, strategies for improving sales and climate protection'.

De bijeenkomst is name bedoeld voor de detailhandel, groothandel, apparaten industrie, energiebedrijven, consumenten organisaties, adviesbureaus en beleidsmakers. Het doel van de workshop is het uitwisselen van actuele ervaringen omtrent de marketing van energie efficiënte apparaten. Tevens wordt gesproken over nieuwe strategieën die uitgezet kunnen worden om de internationale klimaatverbeteringsdoelstellingen ten aanzien van energiebesparing te realiseren.

Deze internationale bijeenkomst wordt georganiseerd in het kader van het SAVE project "Promotion campaign for energy efficient consumer electronics". Dit project wordt door Novem uitgevoerd met ondersteuning van de Europese Unie en het ministerie van Economische Zaken.

Het programma van de workshop met daarbij het aanmeldingsformulier kunt u hier als PDF downloaden.

Nadere informatie is te verkrijgen bij Novem: DEMOS, Adrie van de Water, telefoon:+31 30 23 93 479 of bij de Duitse organisator van de workshop: Berliner Energieagentur GmbH, mevrouw Kerstin Kallmann, telefoon +49 30 29 33 30 33.