STATUTENWIJZIGING PRIORITY TELECOM N.V.

Amsterdam, 19 september 2002 - Priority Telecom N.V. (Euronext Amsterdam: PRIOR), aanbieder van telecommunicatiediensten voor de zakelijke markt, maakt hierbij bekend dat op 13 september 2002 de statuten zijn gewijzigd. Deze wijziging was reeds aangekondigd in het op 27 september 2001 uitgegeven prospectus in verband met de notering van de gewone aandelen in het kapitaal van Priority Telecom N.V. op de Officiële markt van de beurs van Euronext Amsterdam N.V. en is goedgekeurd door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 26 juni 2002.

Door deze statutenwijziging is onder meer de nominale waarde van de genoteerde gewone aandelen gewijzigd van EUR 4,- in EUR 0,20 en heeft er een 1:10.000 splitsing van de reeds bestaande niet-genoteerde converteerbare preferente aandelen plaatsgevonden resulterend in een aantal van 56.000.000 converteerbare preferente aandelen. Deze preferente aandelen zijn converteerbaar in gewone aandelen tegen een initiële conversieprijs van EUR 6,50.

Voor nadere informatie omtrent de inhoud van bovengenoemde statutenwijziging wordt verwezen naar voornoemd prospectus.

Priority Telecom N.V.

Priority Telecom, gevestigd in Amsterdam, is een aanbieder van telecommunicatiediensten voor de zakelijke markt die zich voornamelijk concentreert op haar belangrijke stedelijke markten in Nederland, Oostenrijk en Noorwegen. Priority Telecom levert high speed internet toegang, private data netwerken, op maat gemaakte netwerkdiensten en spraakdiensten aan zakelijke klanten. Priority Telecom richt zich met name op middelgrote en grote zakelijke klanten en stedelijke en nationale telecommunicatieaanbieders en maakt hierbij optimaal gebruik van haar fijnmazige stedelijke glasvezelnetwerk en haar ervaren lokale salesteams. Priority Telecom is genoteerd aan Euronext Amsterdam met het symbool "PRIOR". Nieuws en informatie is te vinden op www.prioritytelecom.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Priority Telecom N.V.
Marc Eilering
Manager Corporate Development
Tel: 020 - 778 2760
E-mail: investor.relations@prioritytelecom.com