Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 19-09-2002 Persbericht district Maasland

MAN VOOR BEDREIGING AANGEHOUDEN

Op de Koornstraat te Oss is een 24-jarige inwoner uit die plaats aangehouden nadat hij een 20-jarige plaatsgenoot had bedreigd met een mes. De verdachte had volgens zijn zeggen nog geld te goed van het slachtoffer. Hij kreeg dat niet snel genoeg naar zijn zin en trok daarom een mes. Agenten in burger, die toevallig net in de buurt waren, konden erger voorkomen en hielden de verdachte aan.

AANRIJDING MET LETSEL

Donderdagmorgen is een 61-jarige Ossenaar op de kruising Hescheweg / Mondriaanlaan in Oss gewond geraakt bij een aanrijding met een 31-jarige automobilist uit Sprang Capelle. De automobilist verleende op de kruising geen voorrang aan de Ossenaar die daar op zijn fiets reed. De fietser kwam ten val en liep daarbij enkelletsel op. Hij is overgebracht naar het Bernhovenziekenhuis.

SNELHEIDSCONTROLES

Donderdagmorgen zijn bij een snelheidscontrole op de Kantsingel in Oss 27 personen be-keurd voor de maximum snelheid van 70 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 114 km/h.


--

Donderdagmorgen zijn bij een snelheidscontrole op de Graafsebaan in Oss 21 automobilisten bekeurd voor overtreding van de maximum snelheid van 80 km/h. De hoogst gemeten snel-heid bedroeg 122 km/h.

DIEFSTAL BEDRIJFSWAGEN

Woensdagavond is vanaf de Raadhuislaan in Oss een witte Mercedes Vito met het kenteken 33-VH-JD ontvreemd. Aan beide zijkanten was de auto voorzien van een blauw paard.