Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 19-09-2002 Persbericht district Land van Cuijk

SNELHEIDSCONTROLE

Woensdagavond zijn bij een snelheidscontrole op de Grote Baan in Landhorst twee automo-bilisten bekeurd voor overtreding van de maximum snelheid van 80 km/h. De twee bestuur-ders reden 102 en 108 km/h.

SCHOORSTEENBRAND

Woensdagavond rukte de brandweer uit naar een schoorsteenbrand aan de Van Coothstraat in Boxmeer. Er ontstond een grote rookontwikkeling en volgens de brandweer zat de hele schoorsteen vol. Volgens de eigenaar wordt de schoorsteen ieder jaar geveegd door een er-kend bedrijf. De brandweer had e.e.a. snel onder controle.

RIJDEN ONDER INVLOED

Van woensdag op donderdag is een 51-jarige automobilist uit Nijmegen op de Provinciale-weg in Beugen betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Hij kreeg een rijverbod en een boete van 190,=.

400,= BOETE VOOR RIJDEN ONDER INVLOED

Donderdagmorgenvroeg is 47-jarige Duitse automobilist op de Sint Anthonisweg in Box-meer bekeurd voor het rijden onder invloed van alcohol. Hij kreeg na overleg met de Officier van Justitie direct een geldboete van 400,= en een rijverbod opgelegd.

RADIO-CDSPELER ONTVREEMD

Van woensdag op donderdag is bij een inbraak in een personenauto aan de Havikshorst in Cuijk een radio-cdspeler ontvreemd.