Dienstenbond CNV

Reorganisatie bij TFC Audiovisuele Media
19-09-2002

Van enkele leden van ons hebben wij bericht ontvangen dat TFC Audiovisuele Media van plan is een reorganisatie door te voeren op grond van bedrijfseconomische redenen. CNV Media heeft inmiddels hierover contact opgenomen met de advocaat van TFC met het verzoek om een toelichting te krijgen op de voornemens. Verder staat CNV Media haar leden, die volgens TFC in aanmerking zouden moeten komen voor ontslag, bij.

Vorige week is bekend geworden dat TFC stelt dat het niet goed gaat met haar bedrijf en dat zij een reorganisatie wil doorvoeren. TFC heeft het voornemen om de dienstverbanden met 5 van haar medewerkers te beëindigen. Deze medewerkers zijn daarvan op de hoogte gesteld. Hieronder is een aantal CNV leden. CNV Media wil nu eerst van TFC de cijfers ontvangen die aantonen dat een reorganisatie noodzakelijk is. Mocht blijken dat dit het geval is, dan zal CNV Media bekijken of de regels zijn nageleefd ten aanzien van de medewerkers die zijn voorgedragen voor ontslag. Daarnaast willen wij (een) goede regeling(en) treffen voor de betreffende medewerkers. Natuurlijk moeten we daarbij rekening houden met het feit dat het de bedoeling is dat er een gezond bedrijf overblijft, zodat de werkgelegenheid van de overige medewerkers niet in gevaar komt.

Mocht u zich nog niet bij ons hebben gemeld maar ook bijgestaan willen worden in verband met deze reorganisatie, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Mocht uw collega nog geen lid zijn en lid van onze organisatie willen worden, dan vragen wij u het adres aan ons door te geven zodat wij een kennismakingspakket kunnen toezenden. Immers, samen staan we sterker.

CNV Media staat achter u!

Ook als u andere vragen en/of opmerkingen heeft, kunt u natuurlijk contact opnemen met uw bestuurder Jeroen Warnaar op kantoor Apeldoorn, tel. (055) 577 26 40.