Gemeente Haarlemmermeer


* Persberichten

+ 19 september 2002

INWONERS HAARLEMMERMEER MET 25% KORTING NAAR FLORIADE

www.floriade.com
www.floriade.com
www.floriade.com

Floriade 2002 en gemeente Haarlemmermeer hebben als gebaar naar de inwoners van de gemeente Haarlemmermeer een speciale kortingsactie ontwikkeld om in de laatste maand nog een bezoek aan de Floriade te kunnen brengen. Deze actie is een exclusief aanbod alleen voor de inwoners van de gemeente Haarlemmermeer.

De komende 4 weken verschijnt in de gemeentekrant wekelijks een actiebon. Een inwoner van gemeente Haarlemmermeer kan op vertoon van deze bon en met een geldig legitimatiebewijs bij de kassa's van de Floriade een toegangskaartje kopen met 25% korting. Daarnaast biedt elk volwassen kaartje de mogelijkheid om gratis een kind t/m 12 jaar mee te nemen. Bovendien biedt de bon ook nog eens voordeel als een inwoner met vier personen een bezoek aan de Floriade brengt. Zij sluiten dan aan bij de reeds gestarte Floriade actie '4 voor de prijs van 3' en krijgen over drie kaartjes 25% korting en het vierde kaartje gratis. Per inwoner bestaat er een limiet om maximaal 5 kaarten te kopen met een korting van 25%. De actie loopt van 23 september tot en met 20 oktober.
De inwoners van gemeente Haarlemmermeer kunnen door deze actie tegen een aantrekkelijke toegangsprijs en in familieverband de mooiste nazomer op de Floriade beleven. Want er valt werkelijk van alles te zien en te beleven. Meer dan 80% van de tot nog toe bijna 2 miljoen bezoekers spreken met enthousiasme over de mooie dag die ze op de Floriade hebben beleefd. Het zou jammer zijn als de eigen inwoners van Haarlemmermeer deze ervaring zouden missen. Vandaar dit stimulerende unieke aanbod. Inwoners van Haarlemmermeer kunnen voor meer informatie terecht bij Stichting Floriade 0900-0555 (¤ 0,25 p/min) of www.floriade.com.

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen