Copaco NV

Copaco Nederland op het ComputerPartner Jaarcongres!! . .

.
Copaco Nederland neemt op 19 september 2002 met een stand deel aan het eerste ComputerPartner Jaarcongres dat wordt gehouden in het Nederlands Congres Centrum te Den Haag.

Kennisoverdracht staat centraal tijdens het ComputerPartner Jaarcongres. Naast de overdracht van strategische en praktijkgerichte informatie biedt het Jaarcongres u de gelegenheid om een grote informatiebeurs te bezoeken, uw huidige relaties te ontmoeten en nieuwe business contacten te leggen.

Op de informatiebeurs presenteren zich circa 60 partners uit de zakelijke ICT-tussenhandel, waaronder Copaco Nederland. U kunt op onze stand terecht met al uw vragen. Maar natuurlijk ook om uw huidige relaties te ontmoeten en nieuwe business contacten te leggen.

Het ComputerPartner Jaarcongres biedt u:

* Strategische informatie door middel van verschillende onderwerpen van vooraanstaande, internationale executives;
* Praktijkgerichte informatie in meer dan twintig parallelsessies over onderwerpen als marketing, sales, new business en logistiek;
* Een grote informatiebeurs met circa vijftig leveranciers, distributeurs, telecombedrijven en dienstverleners;
* De uitreiking van de ComputerPartner Award voor 'de meest innovatieve reseller van het jaar';

* Een business diner.

Voor wie is het ComputerPartner Jaarcongres?
Directie, management, sales- en marketingmedewerkers van distributeurs, (value added) resellers, consultancy's, dienstverleners en leveranciers.

De toegang voor het ComputerPartner Jaarcongres is gratis! U dient zich vooraf in te schrijven. Dit kunt u doen via www.computerpartnercongres.nl.

Graag verwelkomen wij u op onze stand!