Ingezonden persbericht

Galaconcert

pastime with good company

BRUNSSUM, 20020919 -- Graag wil ik ons muzikaal evenement aanprijzen. Het betreft het galaconcert "pastime with good company" in de brikke oave te Brunssum. U hoort op deze avond een verrassende mix van instrumenten en een gevarieerd en indrukwekkend repertoire. Meer informatie op www.geocities.com/fanfareharpedavids

Mireille Heijltjes zal u laten genieten met haar vleugel. Als eerste Nederlandse bereikte zij de finale van het Internationale Robert Schumann Pianoconcours in Zwickau (Duitsland). Ze trad op met verschillende professionele blaasorkesten, waaronder de Marinierskapel, de Koninklijke Militaire Kapel en het Limburgs Symfonie Orkest. Ze oogstte veel succes in Praag en was meermaals op de Russische radio en tv te horen.

Bianca Tabois zal met een ensemble uw bewondering verdienen door haar manier van harp spelen. Ze is vaste harpiste van het Kerkraads Symfonie Orkest. In Duitsland is ze bekend vanwege haar optreden als harfenduo samen met manou liebert.

Ivo van de Bijl zal samen met de fanfare optreden. Hij is een veelzijdig artiest. Zowel het klassieke als het lichtere repertoire heeft zijn aandacht. Op Operagebied heeft hij gezongen bij Opera Zuid, Het Stadtheater Aachen, het Opera Festival Alden Biesen en Operagezelschap Norma. Hij heeft meegewerkt aan de cd van André Rieu en nog een achttal andere cd's.Daarnaast is hij bekend als leadzanger van de Limburgse rockgroep Sjach Veer.

Het repertoire op deze avond is zeer gevarieerd en zeker de moeite waard. Naast het optreden van de solisten kunt u o.a. genieten van muziekwerken van Brahms en koning Henry VIII. Dit wordt afgewisseld met nummers uit de musicals phantom of the opera en chess en de films police academy en two worlds van Phil Collins. Ook wordt het populaire dansrepertoire van michael flatley's lord of the dance ten gehore gebracht. Het carnaval de paris zal u zeker herkennen en homage zal u bekoren. Het optreden zal op deze avond met een visuele presentatie omlijst worden. Entree bedraagt 5 euro.

Muzikale leiding
Ron Daelemans

Leiding Drumband
Hein Timmermans

Olaf Janssen
Harpe Davids
galaconcert@olafeninge.myweb.nl