Provincie Zuid-Holland

Persbericht

16-09-2002
Spreekuur gedeputeerde Van Ruijven op 19 september in de Alblasserwaard/Vijfheerenlanden

Om de inwoners van Zuid-Holland de gelegenheid te bieden hun vragen en/of wensen aan het provinciebestuur voor te leggen, organiseert de provincie spreekuren. Deze vinden op steeds wisselende locaties in Zuid-Holland plaats. Op 19 september van 19.00 tot 21.00 uur vindt het spreekuur van gedeputeerde Van Ruijven- van Leeuwen plaats in het Stadhuis, Hoogstraat 53 van Nieuwpoort. Belangstellenden wordt verzocht zich vooraf aan te melden via telefoonnummer 070 441 71 12.

In de Alblasserwaard/Vijfheerenlanden werkt de provincie aan behoud van het Groene Hart. Het open karakteristieke landschap is van cultuurhistorische en recreatieve waarde. Maar de provincie realiseert zich ook dat naast behoud ook ruimte moet zijn voor wonen en werken in het gebied. Dat doet zij onder andere via het streekplan en samen met de partners in het gebied en de gebiedscommissie.

Gedeputeerde Van Ruijven houdt zich naast de regiocoördinatie van de Waarden bezig met het Streekplan Zuid-Holland Oost en het Intregrale Zorgbeleid, waaronder de gezondheidszorg en het ouderenbeleid.