Gemeente Weert

19-09-2002

Woonwensen in beeld brengen
Onderzoek naar behoefte op Weerter woningmarkt

De gemeente Weert voert momenteel een woningmarktonderzoek uit. De gemeente wil weten welke woningen er in de komende jaren gebouwd moeten worden, of er bestaande woningen verbouwd zouden moeten worden en hoe de woonomgeving er uit zou moeten zien.
Om op deze vragen een antwoord te krijgen heeft de gemeente besloten Adviesbureau Companen uit Arnhem opdracht te geven een telefonische enquête uit te voeren.

Tijdens de telefonische enquête onder inwoners van Weert wordt de geënqueteerden onder meer gevraagd naar de kenmerken van de huidige woning, de samenstelling van het huishouden en eventuele verhuisplannen en woonwensen. Daarbij gaat het zowel om de woning als om de woonomgeving.
De informatie uit dit onderzoek zal onder andere worden gebruikt door de gemeente, Woonmaatschappij BALANS en Woningstichting Sint Joseph.

Vertrouwelijk
De enquête is gepland in de periode van 26 september tot en met eind oktober 2002. De enquete wordt in principe in de avonduren of op zaterdagochtend gehouden en het telefoongesprek duurt maximaal 15 minuten.
Natuurlijk wordt alle informatie die men geeft door het adviesbureau vertrouwelijk en anoniem behandeld. Na verwerking van de antwoorden in tabellen en grafieken is op geen enkele manier te herleiden wie welk antwoord heeft gegeven.

Informatie
Voor vragen over het onderzoek kan men contact opnemen met de heer H. Ensink of mevrouw M. Arts van de gemeente Weert, tel. 575 222 of 575 202.