Gemeente Breukelen


INFORMATIEAVOND 26 SEPTEMBER OVER PARKEREN BROECKLAND-NOORD

Op
donderdagavond 26 september 2002 start om 20.00 uur in de vergaderzaal van het Koetshuis een informatieavond over het parkeren in Broeckland-noord.)

Bewoners van Daslook, Helmbloem, Damastbloem, Keizerskroon en de appartementen aan de Stinzenlaan Zuid willen extra parkeerplaatsen en hebben suggesties voor realisering daarvan. Naast bespreking van de voor- en nadelen van extraplaatsen heeft de avond tot doel om een comité te formeren, waarin bewoners van Daslook, Damastbloem, Helmbloem, Keizerskroon en Stinzenlaan-Noord vertegenwoordigd zijn. Het bewonerscomité krijgt tot taak een voorstel ten aanzien van het parkeren uit te werken dat een zo groot mogelijk draagvlak in de buurt heeft.

De gemeente heeft zelf geen concrete plannen om in deze omgeving extra parkeerplaatsen aan te leggen: er is budget beschikbaar om hiertoe te kunnen overgaan als de buurt dat wil.

BEKENDMAKING VASTSTELLING VERORDENING GEMEENTELIJKE BASISADMINISTRATIE PERSOONSGEGEVENS

Burgemeester en wethouders van Breukelen maken bekend dat zij voornemens zijn vast te stellen de Verordening gemeentelijke basisadministratie persoonsgegevens.

De verordening regelt, in samenhang met de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP), voor welk doel de gegevens worden verstrekt, aan wie en onder welke voorwaarden.

De verordening ligt vanaf nu, gedurende vier weken, ter inzage bij de afdeling Sociale Dienstverlening en Burgerzaken, gevestigd in het Koetshuis van het gemeentehuis.

Op verzoek van een ieder kan, tijdens de openingstijden (maandag tot en met vrijdag van 08.15 12.30 uur), tegen betaling van de daarvoor geldende kosten een afschrift van de (concept)verordening worden verkregen.

Na verwerking van de ingekomen reacties zal bovengenoemde verordening aan de raad van deze gemeente, in de vergadering van 29 oktober 2002, ter vaststelling worden aangeboden.

15 september tot en met 21 september Nier Stichting Nederland

22 september tot en met 28 september Nat. Kollekte Verstandelijk Gehandicapten