MAN ON THE ROOF

Eerste Nederlandse webbased Pocket PC editor, Goes-Mobile.com(tm)

De eerste webbased site editor voor alle Pocket PC's met toegang tot internet.

Woerden, 19 september 2002 - Als eerste, Nederlandse full service internet company, introduceert Man On The Roof vandaag een webbased site editor voor de Pocket PC gebruiker. Via www.Goes-Mobile.com kan een gebruiker van een Pocket PC met toegang tot internet zijn eigen website maken.

Goes-Mobile.com(tm) biedt tools voor het creëren van een Pocket PC web site: 8 pagina's, een foto archief en hyperlinks.

Nadat het ontwerp is opgeslagen is de site beschikbaar op het internet voor zowel Pocket PC's en desktop gebruikers.

De site editor is zo samengesteld dat hij de gebruiker door de verschillende stappen leidt. Nadat men zich heeft aangemeld wordt er een account, wachtwoord, gebruikersnaam en website aangemaakt. De volgende stap is het ontwerpen van maximaal 8 pagina's, inclusief foto's en het aanmaken van hyperlinks naar e-mail, interne pagina's, url's en telefoonnummers. De site kan via een simulator worden getest. Op het moment dat de bouwer zijn ontworpen site opslaat is deze direct beschikbaar op het internet.

Goes-Mobile.com(tm) is een initiatief van Man On The Roof BV de Full Service Internet Company. Ontwerp, hosting en site management van weboplossingen zijn de kernactiviteiten van Man On The Roof waarbij informatie en techniek gezamenlijk de peilers vormen. Op grond hiervan heeft de gebruiker altijd en overal beveiligd en on-line de beschikking over zijn of haar informatie.

NOOT VAN DE REDACTIE: