Ingezonden persbericht

Amsterdam, 19 september 2002


- P E R S B E R I C H T -

Volle Maan Fanclub Actie
Bouw je eigen Volle Maan Fanclub

Vandaag gaat er een spectaculaire actie van start op www.vollemaandefilm.nl. Fans van VOLLE MAAN kunnen hun eigen fanclub bouwen en maken zo kans op kaarten voor de KitKat voorpremière op 9 oktober in Pathé Arena te Amsterdam. Deze actie is een samenwerking van VOLLE MAAN, Glamago.com, Clubs.nl en KitKat.

De jury bestaat uit de acteurs en actrices van VOLLE MAAN onder leiding van Johan Nijenhuis. Zij zullen alle Fanclubs deskundig beoordelen en hieruit de meest originele selecteren.

Surf voor meer informatie over deze actie naar www.vollemaandefilm.nl

In VOLLE MAAN staan acht schoolverlaters aan het begin van een nieuwe periode in hun leven. Na het eindexamen gaan ze tijdens een zeiltocht op zoek naar een geheime Full Moon Party. Stuk voor stuk moeten ze belangrijke beslissingen nemen, die hun leven zullen veranderen. Zijn ze klaar voor de volwassenheid en zullen ze erin slagen om hun dromen te verwezenlijken?

VOLLE MAAN is de nieuwe film van Johan Nijenhuis, de regisseur van COSTA!. Het scenario is geschreven door Mischa Alexander (ALL STARS). Producent is NL FILM, het jonge bedrijf van Johan Nijenhuis en Alain de Levita en co-producent is BNN. Independent Films en Universal Pictures (Benelux) brengen VOLLE MAAN uit.

VOLLE MAAN draait vanaf 10 oktober in meer dan 100 bioscopen.


- E I N D E P E R S B E R I C H T -

Voor meer informatie en /of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Independent Films / Universal Pictures (Benelux), contactpersoon: Lisette Ruijtenberg 020 571 10 93 /06 16 47 64 46 /lisette@independentfilms.nl