Ingezonden persbericht


Stichting Poprevival

BACK HOME

Persbericht, 15 september 2002

Vrijdag jubileumpoprevival Back Home

Hardenberg- De reacties op de berichten in de media in verband met vijfde 'verjaardag' van de regionale poprevival Back Home wijzen er op dat het aanstaande vrijdagavond weer een knalfeest gaat worden in Popcentrum Podium. De diskjockeys hebben de lange lijsten met muziektoppers uit de seventies klaar, de licht- en geluidstechnici van Podium hebben leuke verrassingen in petto en het publiek maakt zich op voor het eerste lustrum van hun party. Inmiddels zijn er ruim 150 mensen geweest die hun persoonlijke Seventies Top 5 hebben gemaild naar info@backhome.nl. De Back Home-deejays zullen daar in alle zalen om exact 24.00 uur de 'Ultieme Back Home Top 5' uit gaan draaien.

Voor de vijfde editie van Back Home -dat in 1988 begon als een eenmalige reunie van bezoekers, deejays en muziek uit de oud-Hardenbergse discotheken The City, Papillon en The Castle- zullen (slechts) 1250 kaarten worden verkocht. Dit op verzoek van de bezoekers uit 2001 die het gewoonweg te druk vonden. Voor deze jubileumeditie zullen de diskjockeys van de stichting Poprevival Back Home extra feestelijk (?) gekleed gaan. Het blijft bij Back Home letterlijk en figuurlijk draaien om de muziek uit de 70's en 80's maar de show zal niet worden vergeten. Veel vragen komen er over de aanvangstijd. Net als de vorige vier edities zal Back Home om 21.00 uur (zaal open om 20.00 uur) van start gaan. Precies als in de zeventiger jaren.

Daarmee geven de diskjockeys Gert Tack, Cor Hoeben, Dick Zwiers, Roel Zweers, Charles Fontijn en Henk Smit aan dat de gezelligheid telt en niet (alleen) de wet van de grote cijfers. Back Home V vindt plaats op vier locaties in Podium; De Dancing, Het Bikerscafé, De Oase en de totaal vernieuwde Theaterzaal.

Toegangskaarten zijn tot en met donderdag in de voorverkoop voor (speciale prijs) 5 Euro te koop bij Podium en De Troubadour in Hardenberg. Mensen die hun persoonlijke Seventies Top 5 nog willen mailen, om mee te dingen naar de leuke prijzen die er te winnen zijn, kunnen dit nog tot en met donderdag 19 september om 24.00 uur doen naar info@backhome.nl.



Ingezonden persbericht