Ingezonden persbericht

Weerstand tegen Jeugd Hulpverlening Nederland

Jeugdzorg Dordrecht tracht wederom leugens te verbloemen

ARNHEM, 20020917 -- Buro Jeugdzorg Dordrecht, die al regelmatig in negatieve zin het nieuws haalt m.b.t. Rachella Rikkers, tracht nu middels aantoonbare leugens en bedrog Manuela van Schajik uit Schijndel de dupe te laten worden van hun incompetentie. De Stichting Kinderontvoering gooit nu de knuppel in het hoenderhok.

Over datgeen wat ik nu op papier ga zetten, zal ik de komende dagen wel weer voorzien worden van het nodige commentaar en aanvallen, doch laat ik voor op stellen dat ik alle uitspraken daadwerkelijk kan onderbouwen, zoals velen al van mij gewend zijn.

Ik schrijf dit in de geest van: "ik zeg wat ik denk en doe wat ik zeg" (Pim Fortuyn)

Middels vele webpagina's, prikborden en clubs spuien benadeelden hun gal over de "Criminele Voogdij-instellingen" waarvan zij, maar vooral hun kind(eren) "De Dupe" zijn geworden omdat het gewoon niet loopt binnen deze vorm van "Hulpverlening" in Nederland.

Velen worden geconfronteerd met de incompetentie van de Raad voor de Kinderbescherming en Buro Jeugdzorg Nederland en/of de Stichtingen Jeugdzorg Nederland. Dit vooral omdat deze instanties AANTOONBAAR de Nederlandse wet met het grootste gemak overschrijden met name door valsheid in geschrifte, het afleggen van totaal onjuiste verklaringen t.o.v. de Rechtbanken, het opzettelijk weglaten van passages in originele rapporten welke bij de Rechtbank worden aangeboden, welke wel in de conceptrapporten stonden en waar cliënt mee akkoord gegaan is, het opzettelijk geestelijk mishandelen van het kind of het aanzetten tot geestelijke mishandeling van het kind etc. etc.

Reeds meerdere malen heb ik getracht één vuist te maken tegen deze (semi) overheidsinstanties ter bestrijding van dit "kwaad" die door hun éénzijdige dictatoriale machtsmisbruik vele kinderen de dubbel de dupe laten worden van hun incompetentie.

Klaarblijkelijk willen alle gedupeerden "vechten" tegen eerder genoemde instanties, zolang men maar niet met hun kont uit de luie stoel hoeft te komen of een chat op internet hoeft te verlaten, maar klagen doen ze als de beste.

Het zijn altijd dezelfde karrentrekkers die het voortouw moeten nemen en laten zien dat zij werkelijk voor hun zaak staan en dit onrecht niet klakkeloos over zich heen willen laten komen.

We hadden onze monden allemaal zo vol van Pim Fortuyn, dat was de man die de vinger op de pijnlijke plek durfde te leggen, daarvoor kreeg hij veel respect en waardering vanuit onze maatschappij. Hij durfde zijn hoofd boven het maaigras uit te steken, met alle gevolgen van dien.

Daarna werd hij, hoe cynisch dit ook moge klinken, regelrecht de hemel in geprezen. "Hij had gelijk, hij wist hoe het moest worden, eindelijk iemand die het durfde te zeggen, met hem zou alles veranderen" waren de uitspraken die toen dagelijks te horen waren, maar dan wel vanuit de luie stoel of van achter de p.c. vandaan.

Omgangs(on)recht werd daarna op een laag pitje gezet.........de benadeelden ouders bleven stil.......Raad voor de Kinderbescherming wordt door de Stichting Kinderontvoering op hun (aantoonbare) incompetentie gewezen..........de benadeelden ouders bleven stil...........Jeugdzorg Nederland krijgt meerere aanvallen te verduren van de Stichting Kinderontvoering..........de andere benadeelden van Jeugdzorg Nederland blijven stil........OTS zaken worden geworden door aantoonbare fouten van Jeugdzorg Nederland...........de andere benadeelden blijven stil………etc.

Is nu de tijd dan niet eens aangebroken om werkelijk jouw stem te laten horen dat je het niet meer pikt. Raad voor de Kinderbescherming en Jeugdzorg Nederland vinden het wel goed zo.......lekker doorgaan met het wanbeleid, want er komt toch geen tegengas. Is het niet zo in ons democratische staatsbestel dat een ieder zich mag laten horen en als jij je niet laat horen je mogelijk je rechten gaat verliezen? (een uitspraak van de Raad voor de Kinderbescherming zelf)

Is de tijd niet aangebroken om samen één vuist te maken tegen eerder vermeld dictatoriaal gedrag binnen onze democratie?

Vrijdag 20 september 2002 om 11.00 uur hebben jullie die kans, Jeugdzorg Dordrecht (de meest beruchte in Nederland) zal dan op de Rechtbank te Rotterdam (Wilhelminaplein) proberen een OTS verlenging te krijgen voor Manuala van Schajik, op basis van AANTOONBARE leugens en bedrog.

Dit is de dag waarop wij allen kunnen laten zien dat wij het niet meer pikken en dat er een eind moet komen aan deze "opleggings- en afdwingcultuur" van Jeugd Hulp Verlening Nederland.

Doe dan eens wat je denkt en zegt, kom uit die kast en laat je stem horen.

Tot vrijdag in Rotterdam.

Stichting Kinderontvoering
Jacques Smits -voorzitter-
Postbus 256
6660 AG - Elst

026-3891532

net.clubs.nl/vermist en www.kinderontvoering.nl

email: kinderontvoering@hotmail.com