BEAUTIFUL EVENTS

Beautiful You, the Beauty Party!

Mooi zijn mag! Op 20, 21 en 22 september 2002 organiseert Beautiful Events de mooiste consumentenbeurs van Nederland: Beautiful You, een totaalconcept over schoonheid.
Een driedaagse luxe beurs, die je beleeft met al je zintuigen.

Onderga deze big beautiful party. Good Looking - Good Feeling is typerend voor de sfeer rondom en tijdens de beurs. Gecombineerd met een uiterst smaakvolle entourage wordt het gevoel van schoonheid nog eens extra benadrukt. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, iedereen die wel eens kritisch in de spiegel kijkt, heeft tenminste één goede reden om deze unieke beurs te bezoeken.

Beautiful You maakt je mooier!

In het theater draaien wervelende shows met de nieuwste trends op het gebied van mode en couture. Elke dag, om 14.00 uur, kun je je vergapen aan Velvet Fun Fur. & Fantasy, de show van de Amsterdamse modeontwerper Jaap Rijnbende.
Er is een kapperspodium met spectaculaire metamorfoses en uiteraard volop informatie over speciale schoonheidsbehandelingen, verantwoord afvallen of aankomen, maar ook de verzorging, verfraaiing en zélfs verandering van het totale lichaam komen aan bod. En: op zaterdag en zondag is het familyday met speciale activiteiten voor de kids.

Locatie

Het Beursgebouw Eindhoven opent op 20 september 2002 om 10.00 uur zijn deuren voor deze driedaagse beurs. Het Beursgebouw Eindhoven ligt in het centrum van Eindhoven en is dankzij de ligging naast het Centraal Station uitstekend te bereiken. Rondom het beursgebouw is voldoende parkeergelegenheid voor eigen vervoer. Overnachten in één van de luxe Eindhovense hotels, kan natuurlijk ook. Maak er een mooi weekend van. Graag tot dan!

.Kunstbont

Bezoekersinformatie
Locatie: Beursgebouw Eindhoven (naast NS station) Datum: 20, 21 en 22 september 2002 Openingstijden: alle dagen van 10.00 uur . 17.00 uur Toegangsprijzen: 12,00 p.p. volwassen
10,00 p.p. 65+ pas
2,50 p.p. kinderen tot 12 jaar Gratis kinderanimatie op zaterdag en zondag! Kaarten zijn te verkrijgen aan de kassa. Websites: www.beautifulevents.nl
www.beautiful-you.biz
(wordt nog volop aan gewerkt)

Activiteitenoverzicht:

In het modetheater
Afwisselend coutureshow, modepresentaties en dansspektakels met o.a.

Jaap Rijnbende
Dagelijks de coutureshow van deze Amsterdamse modeontwerper: Velvet Fun Fur & Fantasy. Jaap.s drive is de vrouwelijke onzekerheid bezweren door ze schitterende creaties aan te meten. Of dat nu maatje 36 of maatje 52 is! Jaap Rijnbende neemt geen blad voor de mond. De bekendste modeontwerper van Nederland in spé!

Total Concept Show
In deze wervelende wintermodeshow wordt bijzondere mode met bijpassende accessoires getoond van verschillende merken, waaronder:

. Prêt à Porter collectie Jaap Rijnbende
. Jonge Trendy mode voor een maatje extra van Diva.s . Mode, lingerie en accessoires van Fantasy Fashion . Trendy mode van Cecé
. Mooie brillen van Fyeo Vision by Paul Holtman . Exclusieve wollen mantels van het merk Lilunn uit Noorwegen . Jacks van Eddy.s JKTS

Extra op zaterdag en zondag:

Bruce Dance Factory
Dansspektakel van Bruce Dance Factory, dé bekendste groep jeugdige dansers uit Eindhoven, gespecialiseerd in freestyle streetdance dansproducties

Op het kapperspodium
Diverse demonstraties gegeven door professionals onder wie:

Rob Peetoom
Uitvinder van de metamorfose en bekend van de metamorfoseshops. Vrijdag en zaterdag geven Rob en zijn team een publieksshow: bied je aan voor een make-over waarin haar en visagie uitgebreid aan bod komen.

Jean Pierre Schraven
Het opsteken en versieren van lang haar is de specialiteit van Jean Pierre Schraven. Op zondag laat Jean Pierre met gasten uit het publiek zien wat met lang haar allemaal gedaan kan worden. Voor meer informatie zie het magazine Special Beautiful You pagina 65.

Euro Hair Fashion
In samenwerking met Balmain kappers uit de regio Eindhoven presenteert Euro Hair Fashion driemaal daags een kappersspektakel op het podium.

Karin Melissant
Bekend van de stap voor stap make-up rubriek in het glossy magazine Special Beautiful-You. Karin tovert mensen uit het publiek van Beautiful You om tot ware schoonheden en geeft tips aan wie ook maar iets te vragen heeft.

De Natuurkapper
Wel eens hoofd- en haarmassage meegemaakt? Weergaloos lekker! De natuurkapper demonstreert met mensen uit het poubliek. Hot zijn ook de haarmaskers, volledig opgebouwd met ingrediënten uit de natuur.

Lezingen
De lezingen, gepresenteerd door specialisten, vinden plaats op de bovenverdieping.

Maria Magdalena
Tweemaal daags een lezing over de nieuwste trend in make-up: mineralenpoeders. Het merk Maria Magdalena bestaat uit 100% natuurlijke bestanddelen; harde mineralen vermalen tot fijne poedertjes. De titels van haar lezingen zijn:

. Schoonheid als levenskunst
. De kracht van edelsteen cosmetica
. Het geheim van schoonheid

Centre Cosmétique Jeanne Jeareau
Jeanne Roefs, columniste, schoonheidsspecialiste van het jaar 1999/2000, verzorgt gedurende drie dagen twee lezingen:

. Twee regels om een face lift te voorkomen Uitleg over de oorzaken van huidveroudering en welke regels men in acht kan nemen om dit proces af te remmen. . De huid in de overgang
Uitleg over de werking van de huid in de menopauze en de oorzaken van de bijbehorende huidklachten.

Frits Löhnen
Frits Löhnen is bekend als mental coach van Henny Huisman, Caroline Tensen en diverse andere bekende Nederlanders die op een of andere manier met elkaar gemeen hebben dat zij altijd bezig zijn met presteren.

. Wat heeft afvallen en het product Slanker met Mental Coaching te maken?
Voor meer informatie over de lezing van Frits Löhnen zie bijgevoegd blad.

Jaap Rijnbende
Jaap wenst vrouwen van hun onzekerheid af te helpen. Wat hem betreft maakt hij voor elke vrouw een schitterende creatie. Elke vrouw kan mooi zijn zoals ze is. Of dat nu maatje 36 of maatje 52 is!

Sensipharm
Introductie van baanbrekend facelifting products op het principe van acupunctuurtechnieken.

Cosmedia
De lezing wordt gegeven door Joke Schaftenaar. Zij geeft informatie over plastische chirurgie.

Health & Beautyclub / Derma Cosmetics
Diamond Experience:
Een gezichtsbehandelingsmethode met producten tegen huidveroudering.

Expositie

Peter Kauffman
Kauffman is nu anderhalf jaar bezig met schilderen. Een goedgeslaagde carrièreswitch want Kauffman is en modeman van origine. Na zijn modeopleiding aan de Koninklijke Academie voor beeldende kunsten in Arnhem, startte hij zijn carrière bij de Bijenkorf waar hij als warenhuisstylist verantwoordelijk was voor de visuele presentatie. Hij ontwikkelde zich als freelance creative consultant, verzorgde modepresentaties en deed visual merchandising voor tal van vooraanstaande fashionbrands als Esprit, Mexx en Inwear Martinique. .Maar schilderen en tekenen waren altijd al mijn grote passies. Ik ben nu 42 en dacht: tijd voor verandering, en heb de pencelen opgepakt. Onlangs heb ik geëxposeerd in het museum Jan van der Togt in Amstelveen, wat schilderijen verkocht en de opdrachten beginnen nu te komen. Ik vind het geweldig dat ik dit kan doen, het is echt een cadeautje..

Hij maakt niet .zomaar kunst.. Wat hij wil, is doordringen tot het binnenste van de mens, want daar zit volgens hem de échte schoonheid. Voor verdere informatie zie het interview in het magazine Special Beautiful You pagina 86.

Deelnemerslijst:
zie www.beautiful-you.biz

EINDE PERSBERICHT

17 sep 02 11:17