Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 17-09-2002

Televisie
HANS KAZÀN & MAGIC UNLIMITED
Uitzending vrijdag 20 september
Nederland 2 - 20.24 uur


ANDRÉ VAN DUIN TOONT MAGISCHE KRACHTEN

Totaal onverwacht is er een magische samenwerking ontstaan tussen Neerlands grootste komiek André van Duin en goochelaar-illusionist Hans Kazàn. Het resultaat hiervan is vrijdagavond 20 september te zien in het TROS-programma HANS KAZÀN & MAGIC UNLIMITED.

In deze aflevering wordt AVRO-presentator Karel van de Graaf meegenomen naar de wondere wereld van de illusie, betrokken bij ongelooflijke magische experimenten en verrast met een hilarische sketch van André van Duin die gastheer Hans Kazàn de fijne kneepjes van het goochelaarsvak bijbrengt! Kortom: een wervelende en verrassende show.

Verder in deze Magic Show het onderdeel 'Beach Magic'. In de open lucht, op het zonnige Spaanse strand tussen de badgasten, laat Magic Unlimited (Oscar en Renzo Kazàn & Mara) de meest onmogelijke trucs en illusies zien.

HANS KAZÀN & MAGIC UNLIMITED beleven alweer hun tweede seizoen op televisie. De aan het programma gerelateerde website (www.tros.nl/kazan) trok alleen al in de maand juli het ongelooflijke aantal van 300.000 bezoekers.