BEAUTIFUL EVENTS

Beautiful You 2002

PERSBERICHT

Beautiful You, the Beauty Party!
Mooi zijn mag! Op 20, 21 en 22 september 2002 organiseert Beautiful Events de mooiste consumentenbeurs: Beautiful You. Op Beautiful You draait het om jou!
Beautiful You gaat over extra aandacht voor jezelf.

Good Looking - Good Feeling
Beautiful You is een totaalconcept over schoonheid. Deze driedaagse luxe beurs beleef je met al je zintuigen. Beautiful You is one big beautiful party. Good Looking, Good Feeling is typerend voor de sfeer rondom en tijdens de beurs. Gecombineerd met een uiterst smaakvolle entourage wordt het gevoel van schoonheid nog eens extra benadrukt. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, iedereen die wel eens kritisch in de spiegel kijkt, heeft tenminste één goede reden om deze unieke beurs te bezoeken.

Beautiful You maakt je mooier!

In het theater geniet je van wervelende shows waar je je kunt laten overspoelen door de laatste trends op het gebied van mode en couture. Elke dag, om 14.00 uur, kun je je vergapen aan Velvet Fun Fur(kunstbont) & Fantasy, de show van de Amsterdamse modeontwerper Jaap Rijnbende.
Er is een kapperspodium met spectaculaire metamorfoses. Natuurlijk ontbreekt informatie niet over speciale schoonheidsbehandelingen, verantwoord afvallen of aankomen, maar ook de verzorging, verfraaiing en zélfs verandering van het totale lichaam komen aan bod. En: op zaterdag en zondag is het familyday met speciale activiteiten voor de kids.

Locatie
Het Beursgebouw Eindhoven opent op 20 september 2002 om 10.00 uur zijn deuren voor deze driedaagse beurs. Het Beursgebouw Eindhoven ligt in het centrum van Eindhoven en is dankzij de ligging naast het Centraal Station uitstekend te bereiken. Rondom het beursgebouw is voldoende parkeergelegenheid voor eigen vervoer. Overnachten in één van de luxe Eindhovense hotels, kan natuurlijk ook. Maak er een mooi weekend van. Graag tot dan!

Bezoekersinformatie
Locatie: Beursgebouw Eindhoven (naast NS station) Datum: 20, 21 en 22 september 2002
Openingstijden: alle dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur Toegangsprijzen: 12,00 p.p. volwassen
10,00 p.p. 65+ pas
2,50 p.p. kinderen tot 12 jaar Gratis kinderanimatie op zaterdag en zondag!
Kaarten zijn te verkrijgen aan de kassa.
Websites: www.beautifulevents.nl
www.beautiful-you.biz
(wordt nog volop aan gewerkt)

EINDE PERSBERICHT

Achtergrondinformatie persbericht

Good Looking, Good Feeling is het uitgangspunt voor de beurs Beautiful You. Vorig jaar is Beautiful Events gestart met het opzetten van een nieuwe beurs, geheel gericht op uiterlijke schoonheid. Daarmee is zij de enige in Nederland. De beurs voorziet duidelijk in een behoefte want hier vind je informatie over zaken die niet op elke hoek van de straat liggen.

Aandacht voor jezelf, voor hoe je eruit ziet en hoe je je voelt. Dit lijkt typisch iets van deze tijd, maar deze ijdelheid bestaat al door de eeuwen heen. Cleopatra zei al:Een stralend uiterlijk is de spiegel van de ziel. Aandacht voor jezelf is niet voorbehouden aan vrouwen of mannen, of aan jonge of oude mensen. Iedereen houdt zich op haar / zijn eigen manier bezig met het uiterlijk. Vaak ontbreekt echter de vakkundige informatie. Beautiful You geeft de consument die informatie die zij/ hij nodigt heeft, verpakt in een wervelende beurs.

Kappers geven voorlichting over het verzorgen en kleuren van je haar. Hairstylisten vertellen je alles over de laatste trends en ben je niet tevreden met je kapsel dan kunnen deskundigen je alles uitleggen over hairweaving, extensions en zelfs haartransplantatie. Heb je juist problemen met overmatige haargroei, dan geeft Beautiful You de antwoorden op het gebied van verantwoord verwijderen van haar.

Ben je ontevreden over je gewicht of figuur? Op Beautiful You vind je informatie over verantwoord afvallen én aankomen, bovendien laten we zien dat jij met je maatje meer of minder óók mooi kan zijn. Kleur- en stijlconsultants geven advies over modekleuren en stijl van kleding. Zij geven aan welke stijl het beste bij je past. Met een bezoek aan Beautiful You haal je het mooiste uit jezelf naar voren.

Beautycenters geven informatie hoe je je kan laten verwennen tijdens beautyarrangementen en beautyreizen. Schoonheidsspecialisten vertellen uitgebreid over de specifieke producten en behandelingen die er speciaal voor jouw huid of voor jouw nagels zijn.

De enorme hoeveelheid mogelijkheden op het gebied van cosmetische chirurgie en de nieuwste technieken van bijvoorbeeld rimpelverwijdering komen uitgebreid aan bod. Er wordt zelfs een aantal behandelingen live uitgevoerd. Uiteraard nadat er eerst zorgvuldig een medische check up heeft plaatsgevonden!

Beautiful You is een totaal concept over schoonheid. Wervelende modeshows, voorlichtingsbijeenkomsten, kappersspektakels, metamorfoses en nog veel meer maken de beurs tot een bruisend geheel. Vind op Beautiful You de balans tussen jouw innerlijk en jouw uiterlijk.

16 aug 02 14:46