Grafinet


Persbericht, september 2002

APEX EUROPE STELT NIEUWE VERTEGENWOORDIGER AAN IN NEDERLAND

APEX EUROPE, gevestigd in Hapert, Nederland, is het hoofdkantoor van een jong en dynamische snelgroeiende groep van bedrijven. Enige maanden geleden werd binnen de organisatie van Apex Europe een uit drie personen bestaand technisch georiënteerd Sales Management Team geformeerd dat alle overige Apex vestigingen aanstuurt. Rudi van Veldhoven, bekend als Technisch Verkoper van de Apex producten op de Nederlandse markt, is een van de personen binnen dit Sales Management team.

Met de promotie van Rudi van Veldhoven tot Technical Sales Manager Benelux/Frankrijk is bij Apex Europe een belangrijke vacature ontstaan. Jaco Pijper zal de functie van Technisch Verkoper voor de Nederlandse markt bij Apex gaan vervullen.

Jaco Pijper heeft ruim 22 jaar ervaring binnen de grafische industrie. Hij is begonnen als drukker in een offset blikdrukkerij, waar hij 7 jaar heeft gewerkt. Daarna heeft hij jaren gewerkt bij een bekende Nederlandse drukkerij van luxe geschenkpapier, eerst als drukker en daarna als drukkerij voorman, waar hij de diverse aspecten van het drukken door middel van de flexo technologie onder de knie kreeg. Na 13 jaar verruilde hij deze functie om als technisch commerciële specialist aan de gang te gaan bij een toonaangevende inktleverancier. Hier werkte hij ongeveer 2 jaren en deed hij veel ervaring op met vloeibare inkten voor de flexo en de diepdrukindustrie. Jaco Pijper's jarenlange ervaring in de Flexo industrie kan hem goed van pas komen in zijn nieuwe functie als technisch verkoper van rasterwalsen en aanverwante producten en zal hem in staat stellen u van een gepast advies te voorzien.

Jaco Pijper is te bereiken per GSM: 06-250 53528 of per e-mail: jpijper@apex-europe-b.com.

Afbeelding: Rudi van Veldhoven (Technical Sales Manager Benelux/Frankrijk, links) begroet Jaco Pijper als Technische Verkoper voor de Nederlandse markt bij Apex Europe

Jaco Pijper zal een uitgebreide training ontvangen van Rudi van Veldhoven, waarbij een grote nadruk zal liggen op de individuele per klant vastgestelde technische consultancy en de bewaking van het door Rudi van Veldhoven in de afgelopen jaren opgebouwde klantenbestand dat nog steeds gestaag groeit.

Product assortiment Apex Europe
Apex Europe heeft een zeer uitgebreid product assortiment bestaande uit keramisch gecoate en laser gegraveerde rasterwalsen, mechanisch gegraveerde rasterwalsen, lijmsets voor kwalitatief hoogwaardig golfkarton en diverse producten voor dagelijkse en periodieke reiniging van de rasterwalsen. Op dit gebied, biedt Apex diverse mogelijkheden aan reinigingsvloeistoffen, mechanische reinigingssystemen om de rasterwalsen zowel in de pers als buiten de pers te reinigen en tot slot de Ravol test voor het meten van volumes in de cellen van de rasterwals.

Meer informatie:
APEX EUROPE B.V., Postbus 41, 5527 ZG HAPERT, Nederland. Tel:+31 (0) 497 361111, Fax: +31 (0) 497 361122. E-mail: info@APEX- EUROPE-b.com of Internet: www.APEX-EUROPE-b.com.

Jaco Pijper: 06-250 53528, E-mail: jpijper@apex-europe-b.com.

Apex Asia Phone: +65 (0) 6270-7182
Apex Deutschland Phone: +49 (0) 2832 97830
Apex Italy Phone:: +39 0331-379063
Apex North America Phone: + 1 (0) 724-37898880

---