Gemeente Zwijndrecht

Vrijstelling bouwen Fase 1 bedrijventerrein Bakestein

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht maken ingevolge artikel 19 a lid 4 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO) bekend dat het voornemen om toepassing te geven aan artikel 19 lid 1 WRO voor het starten van de bouw van fase 1 van het bedrijventerrein Bakestein met ingang van 20 september 2002 gedurende vier weken ter inzage ligt in het infocentrum Wonen en Bouwen van de gemeente, Stationsweg 41 en de bibliotheken aan de Anjerstraat 79 en het Norderstedtplein 8.

Het voornemen om toepassing te geven aan de vrijstellingsmogelijkheid volgens artikel 19 lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening heeft betrekking op het bouwen van fase 1 van het bedrijventerrein Bakestein.

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging schriftelijk zijn zienswijzen omtrent het ontwerp kenbaar maken. Zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwijndrecht, Postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht. Degenen die tijdig hun zienswijze kenbaar hebben gemaakt, worden in de gelegenheid gesteld tot het geven van een nadere mondelinge toelichting.

Zwijndrecht, 19 september 2002