Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 20-09-2002
Persberichten district Sittard (16:00 uur) Vrijdag 20 september 2002

Sittard Man overvallen in woning
Op donderdagavond rond 20.30 uur werd er bij een bewoner van de Beukenlaan te Sittard aangebeld. Toen bewoner de deur opende werd hij met een mes bedreigd en riep de dader "je geld". Het slachtoffer riep meteen zijn buurman die bij hem op bezoek was, waarop de dader onmiddellijk wegrende richting Kastanjelaan/Parklaan. De dader is een man, vermoedelijk 20-25 jaar met een lichte haarkleur, gekleed in een donker jack.
Het slachtoffer liep een wondje op waarvoor hij zich moest laten behandelen bij de spoedeisende hulp. Buurtonderzoek leverde tot op dit moment niets op. De politie stelt een nader onderzoek in.

Sittard Agressieve vrouw
Op donderdag middag bezocht een vrouw haar behandelend arts in het Maaslandziekenhuis te Sittard.

De vrouw liet haar arts weten niet tevreden te zijn over de behandeling. Zij eiste onmiddellijk een andere arts.

Dit was niet mogelijk waarop de vrouw , die al zeer geagiteerd binnenkwam op het spreekuur de arts aanvloog. Ze krabde hierbij wild om zich heen en brak de bril van de arts. Hierop verliet ze het ziekenhuis.

Vervolgens vervoegde zij zich bij een huisartsenpraktijk te Geleen. Toen daar niet snel genoeg op haar wensen werd ingegaan vloog zij ook de aanwezige assistente aan en verwondde deze met haar lange nagels. De politie stelt een nader onderzoek in.