Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 20-09-2002 Persbericht district Kerkrade (16:00 uur) Vrijdag 20 september 2002

Kerkrade Rijden zonder rijbewijs

Tijdens een snelheidscontrole, donderdagavond rond 22.00 uur, op de Provinciale weg te Gulpen werd een 19 jarige man staande gehouden omdat hij de maximum snelheid overschreed.
Bij controle bleek de jongeman niet in het bezit van een geldig rijbewijs.

Er werd een proces verbaal opgemaakt.

Gulpen - Ongenode gast

De eigenaar van een hotel in Gulpen kreeg donderdagmiddag bezoek van een man die zich wilde laten inschrijven voor een overnachting. Aangezien de man geen legitimatiebewijs had, kon hij niet in het hotel verblijven. De man werd echter even later ontdekt toen hij op de eerste verdieping rondliep, waarbij hij veel interesse toonde voor het aanwezige interieur.

Bij aankomst van de gewaarschuwde politie patrouille bleek hij verdwenen.

Het betreft hier een ca 40 jarige man met kort blond-grijs haar. Hij is ongeveer 1.75-1.80 m lang en droeg een opvallen kobalt blauw trainingsjack.

Bocholz Huurbaas opgelicht

De eigenaresse van een pand in Bocholz zal de verhuur van genoemd pand niet snel vergeten. Enige maanden geleden betrok een 21 jarige man dit pand. Aangezien de eigenaar nog altijd geen huur had ontvangen besloot deze een kijkje te gaan nemen. De woning bleek verlaten door huurder die er een hennepplantage had gerund. De planten waren geoogst maar de potten met grond waren nog in de woning aanwezig. Tevens hingen de afvoerslangen van de afzuiging er nog.

Rekeningen bij het energiebedrijf bleken niet te zijn betaald. De stroom is inmiddels afgesloten en eigenaresse blijft jammer genoeg met een grote schadepost zitten.