Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 20-09-2002 Persberichten District Aa & Dommel

WINKELDIEF AANGEHOUDEN, Boxtel

De politie heeft donderdagmiddag een 25-jarige inwoonster van Boxtel aangehouden. De vrouw wordt er van verdacht een aantal levensmiddelen met een waarde van 18 ontvreemd te hebben uit een winkel aan de Prins Hendrikstraat in Boxtel. De vrouw kreeg een bekeu-ring van 115 en een winkelverbod van een jaar. Zij is later die dag heengezonden.

AANGEHOUDEN VOOR BELEDIGING, Schijndel

Een 21-jarige inwoner van Schijndel is donderdagmiddag door de politie aangehouden voor belediging. De man reed in een auto op de Boschweg te Schijndel. Twee agenten hielden de man staande omdat hij geen gordel droeg. Toen de agenten de man daarop aanspraken, bele-digde hij hen meerdere malen. Daarop werd hij aangehouden. Tegen de man is proces ver-baal opgemaakt.

MET DRANK OP ACHTER HET STUUR

Een 51-jarige inwoner van s-Hertogenbosch is donderdag op vrijdag nacht aangehouden in de Torenstraat te Helvoirt. Na controle bleek hij te veel gedronken te hebben. De man heeft een bekeuring gekregen van 190 en hij kreeg een rijverbod.

Een 23-jarige inwoonster van Schijndel werd in de nacht van donderdag op vrijdag aange-houden in Hoofdstraat in die plaats. Na controle bleek de vrouw te veel gedronken te hebben. Tegen de vrouw is proces verbaal opgemaakt en ze kreeg een rijverbod.

Een 32-jarige inwoner van s-Hertogenbosch is in diezelfde nacht aangehouden op de Bos-scheweg in Vught. Na controle bleek dat de man te veel gedronken had. Daarnaast bleek dat de APK van zijn auto verlopen was en had hij geen rijbewijs bij zich. De man kreeg een bekeuring voor het rijden met drank op, het rijden zonder rijbewijs en het rijden in een auto zonder geldige APK.