Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 20-09-2002 Persberichten District Den Bosch

BELEDIGING

De politie heeft gisteravond in het Nachtegaalslaantje in s-Hertogenbosch een 46-jarige Bosschenaar aangehouden voor belediging. De man schold twee agenten die op dat moment een controle uitvoerden meerdere malen uit en werd daarop aangehouden. Tegen de ver-dachte is proces verbaal opgemaakt.

Later die avond hield de politie op dezelfde plaats een 38-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aan. De agenten gaven de verdachte een proces verbaal voor drinken in het openbaar. De man beledigde de agenten daarna meerdere malen en werd daarop aangehou-den.

AANHOUDING

Donderdagavond is een 17-jarige inwoner van Berlicum aangehouden op de Maria van Bourgondiesingel te s-Hertogenbosch. Bij een controle bleek de jongen vijf zakjes met cocaïne bij zich te hebben. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten.

VECHTERSBAZEN AANGEHOUDEN

Een 29-jarige inwoner van Waardenburg en een 21-jarige inwoner van s-Hertogenbosch zijn in de nacht van donderdag op vrijdag aangehouden in de Karrestraat te s-Hertogenbosch. Na een melding van een vechtpartij ging de politie ter plaatse. Daar bleken de verdachten met elkaar op de vuist te zijn gegaan. Een vriend van een van de twee probeerde de vechtenden te scheiden en kreeg daarbij ook klappen. Vermoedelijk hebben zij eerder die avond in een horecagelegnheid een woordenwisseling gehad. Beide heren zijn voor nader onderzoek ingesloten.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN

De politie heeft vrijdagmiddag een 19-jarige inwoonster van s-Hertogenbosch aangehouden in een winkel aan de Scheidingstraat in die plaats. De vrouw verliet de winkel met een jas en een portemonnee ter waarde van 200 zonder te betalen. De beveiligingsmedewerker van de winkel hield de vrouw aan en droeg haar over aan de politie. Tegen de vrouw is proces ver-baal opgemaakt en ze kreeg een winkelverbod van een jaar.