Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 20-09-2002 Mediabericht 20 september (17.10 uur)

ECHT Twee verkeersgewonden

ECHT Vrijdagmiddag zijn bij twee verkeersongevallen twee personen gewond geraakt. Een gewonde is per ambulance naar het ziekenhuis in Sittard gebracht.

Net voor 14.00 uur kwam een bromfietser op de Kerkveldsweg West in aanrijding met een automobiliste. De 16-jarige bromfietser uit Maasbracht stak plotseling schuin de rijbaan over. De 42-jarige automobilste uit Echt die achter hem reed kon hem vervolgens niet ontwijken met een aanrijding als gevolg. De Maasbrachtenaar kwam ten val en liep daarbij diverse schaafwonden op. De bromfiets schoof na de val door en raakte daarbij een geparkeerde auto.

Net na 15.30 uur kwam bij de politie de melding binnen van een verkeersongeval op de Rijksweg Zuid. Een auto is vermoedelijk van de weg geraakt en in de berm beland. De 34-jarige bestuurder, een man uit Roermond, is per ambulance met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Sittard gebracht. De auto waarin de man reed is total loss geraakt bij de aanrijding. Een getuige heeft aan de politie verklaard dat er behalve het slachtoffer nog een inzittende in de auto zat. Deze vrouwelijke bijrijder is na de aanrijding in het maisveld weggevlucht. De politie heeft de vrouw niet meer aangetroffen.