Ingezonden persbericht


Fanpage WFB introduceert SMS-dienst



Ouddorp - De webredactie van voetbalvereniging WFB start een SMS-dienst. Hiermee blijft u via uw mobiele telefoon op de hoogte van het laatste nieuws van de Ouddorpse vereniging. De SMS-dienst - uniek voor Goeree-Overflakkee - hangt samen met de introductie van de vernieuwde fanpage: www.vvwfb.nl.

De SMS-dienst speelt een belangrijke rol in het interactief betrekken van leden en supporters van WFB bij hun club. "Mensen die al op de website www.vvwfb.nl hebben gekeken, hebben vast gemerkt dat de website een grote gedaanteverwisseling heeft ondergaan", zo zegt de webredactie. Met name het onderdeel Fans Only is flink uitgebreid. De populaire rubriek Broodje Bal - een interactief forum -, het gastenboek en de discussie hebben daarin een prominente plaats gekregen. "Wij willen graag dat de leden en supporters van WFB elkaar niet alleen op het veld en in de kantine ontmoeten!"

De opgezette SMS-dienst past volgens de webredactie prima bij het doel om via verschillende interactieve mogelijkheden leden en supporters te bereiken. "Natuurlijk blijft de internetsite de belangrijkste nieuwsbron maar deze kans voor het opzetten van een SMS-dienst konden we niet laten voorbij gaan. Vooral gezien de enorme populariteit van SMS in Nederland." Onder de term SMS verstaat men het versturen van tekstberichten van de ene naar de andere mobiele telefoon. Met ieder merk en welke maatschappij dan ook, is dit mogelijk. In de handleiding van uw mobiele telefoon is daar ongetwijfeld meer over te vinden.

Aanmelden

Wanneer u op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws van voetbalvereniging WFB hoeft u zich alleen maar aan te melden door een SMS te sturen met de tekst #JOIN WFB naar het nummer 06 12124041. (Let bij het intikken op het # - symbool en de hoofdletters). Vervolgens ontvangt u binnen enkele minuten een bericht als de aanmelding is gelukt. Natuurlijk kunt u ieder moment besluiten om de WFB SMS-dienst te beëindigen. U stuurt dan gewoon een SMS met de volgende tekst #LEAVE WFB naar het nummer 06 12124041. Let op: De kosten voor deze unieke dienst bedragen 0,25 eurocent per ontvangen bericht. De webredactie zal maximaal twee berichten per week versturen. In ieder geval krijgt u elke zaterdagmiddag vlak na de wedstrijd per SMS de uitslag van het eerste elftal. De SMS-dienst is vanaf zaterdag 28 september 2002 actief! Mocht u nog met vragen zitten schroom dan niet contact op te nemen met de webredactie van voetbalvereniging WFB via info@vvwfb.nl. Kunt u gelijk een kijkje nemen op de vernieuwde fanpage van de Ouddorpse club: http://www.vvwfb.nl.

### einde persbericht ###

WFB Webredactie

info@vvwfb.nl

Telefoon: 06 12366123 / 0187 492114 (dhr Moerkerk)