Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 21-09-2002 Persberichten district Maasland

AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING, Oss

Een 15-jarige Ossenaar heeft vrijdagavond een blauw oog en een grote bult op zijn achter-hoofd opgelopen bij een vechtpartij in de Hagelkruisstraat te Oss. Op basis van het signale-ment kon de verdachte van de mishandeling, een 18-jarige Ossenaar, door de politie aange-houden worden. Het slachtoffer was een horecagelegenheid in die straat uitgelopen met een drietal vrienden. De 18-jarige Ossenaar sloeg hem daarna zonder enige aanleiding meerdere malen op zijn hoofd. Daardoor viel het slachtoffer op de grond. Daarop trapte de verdachte het slachtoffer een aantal malen in zijn buik.

SCHENNISPLEGER AANGEHOUDEN, Oss

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 35-jarige Ossenaar aangehouden aan de Eikenboomgaard te Oss. De man liet zijn geslachtsdeel zien aan één van de agenten die daar aanwezig waren in het kader van horecatoezicht. De man is aangehouden en ingesloten. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt.

VERMOEDELIJK ILLEGALE VREEMDELINGEN, Oss

Tijdens een prostitutiecontrole in een pand aan de Singel 1940-1945 te Oss heeft de politie vrijdagavond drie vermoedelijk illegale vreemdelingen aangehouden. De vrouwen, respec-tievelijk 27, 22 en 17 jaar, hebben waarschijnlijk de Roemeense nationaliteit. Ze zijn ter vaststelling van de identiteit ingesloten.