013 Tilburg

013 Popcentrum Tilburg
NIEUWS

NATIONALE METALQUIZ - EDITIE 2002

Op zondag 22 september aanstaande organiseert Lords Of Metal E-Zine in samenwerking met Popcentrum 013 Tilburg de

NATIONALE METALQUIZ - EDITIE 2002

De Lords Of Metal bestaan drie jaar, en dat is natuurlijk een goede reden voor een feestje. Net zoals bij onze vorige jubilea doen we dit door middel van het organiseren van de NATIONALE METALQUIZ, een soort Popquiz, maar dan leuker.

Wat moet je je voorstellen bij deze Metal Quiz? Zoals gezegd is het net een soort Popquiz, maar in dit geval zal het helemaal in het teken staan van Metal, in al zijn verschijningsvormen. De deelnemers zullen zich een weg moeten banen door tientallen geluidsfragmenten van de diverse stijlen die deze muzieksoort rijk is, om een kans te maken een plaats in de finale te halen.

In de finale zal er niet alleen gevochten worden om de eer, en om de titel Metalkenner van het jaar te verwerven, daarnaast is er voor de winnaar(s) ook nog eens de hoogst originele wisseltrofee te verdienen, plus een niet misselijk prijzenpakket, bestaande uit allerlei leuke hebbedingetjes zoals CDs, posters, stickers en nog veel meer, beschikbaar gesteld door diverse platenmaatschappijen. Bij de vorige editie waren er ruim driehonderd CDs te vergeven aan de diverse prijswinnaars, dus het is zeker de moeite waard om mee te doen.

Meedoen kan in teams (max. 2 personen) of alleen, en je kan je ter plekke in 013 inschrijven voor deelname, maar wellicht is het handiger om je van te voren al op te geven ivm het gelimiteerde aantal deelnemers (vol is vol).

Opgeven kan door een e-mail te sturen naar Horst: belegost@multiweb.nl