Ingezonden persbericht

Jarno Janssen weer in actie

De redactie van www.racesport.nl kwam vanmorgen met het nieuws dat Jarno Janssen een Supersport 600cc machine testte en voor de rest van het seizoen in actie komt in de 250cc klasse op de machine van Rob Filart.

Jarno heeft zeker niet stil gezeten en is in voorbereiding voor zijn volgende wedstrijd. De Brabander heeft vorige week donderdag op het circuit van Zolder de 600cc motor van het ESHA-Kobutex team aan de tand gevoeld. "Voor een eerste kennismaking ging dat zeker niet slecht", meldde Jarno, die een tijd realiseerde van 1.41,0. Ter vergelijking: Werner Daemen reed 1.38,0. "Natuurlijk is dat gat groot, maar als je bedenkt dat Werner zijn motor en de banden door en door kent en dat ik nog maar 3 uurtjes heb kunnen rijden, heb ik er zeker zin in", meldt Jarno.

Jarno zal echter niet starten op de ESHA Kobutex Honda, want via, via kreeg Jarno te horen dat Rob Filart na een operatie voor de rest van het seizoen uitgeschakeld is. Jarno: "Ik heb nog nooit op een Aprilia 250cc machine gereden en wilde dit graag eens proberen, dus ben ik weer volop in training om aanstaande zondag (29 sept.) op het TT Circuit Assen bij het Open Nederlands Kampioenschap aan de start te staan.

Overigens meldde het ESHA Kobutex team dat Jan Hanson helaas nog niet voldoende hersteld is van de blessures die hij bij de trainingen van de Supersport 600cc van Assen opliep om in Monza te kunnen starten.

Bron : www.racesport.nl


---

TT Circuit Assen
Willem Lute (Press Officer, Marketing & PR)

P.O. Box 150
9400 AD Assen
The Netherlands

Tel. +31-592-380 380
Fax +31-592-356 911

E-mail TT-Office w.lute@tt-assen.com E-mail private office delalute@wxs.nl Website www.tt-assen.com