Ingezonden persbericht

Jeffrey W. Lunsford nieuwe President en CEO van TogetherSoft

Eindhoven, 23 september 2002 - TogetherSoft, dat zich toelegt op het verbeteren van de kwaliteit, de kosten en de snelheid waarmee integratiesoftware kan worden ontwikkeld, heeft Jeffrey W. Lunsford benoemd tot nieuwe President en CEO.

Lunsford zal zich richten op het versterken en uitbreiden van de strategische partnerships van TogetherSoft. Hij gaat bestaande zakelijke mogelijkheden verzilveren en nieuwe kansen creëren om het marktaandeel en de concurrentiepositie van het bedrijf op het gebied van applicatieontwikkeling te vergroten. Lunsford neemt de plaats in van John 'Beau' Vrolyk, die sinds februari 2002 interim-CEO van TogetherSoft was.

Lunsford is afkomstig van S1 Corporation, waar hij Senior Vice President voor Corporate Development was. S1 is wereldwijd actief als toonaangevend leverancier van bedrijfssoftware aan meer dan 3.800 banken, kredietmaatschappijen, verzekeringsbedrijven en investeringsmaatschappijen. Voor zijn tijd bij S1 werkte Lunsford als President en medeoprichter van Brintech, een van de eerste Amerikaanse adviesbedrijven op het gebied van bancaire technologie.

TogetherSoft
TogetherSoft zet zich in voor de verbetering van de manier waarop software- ontwikkelaars (samen)werken. Daarvoor brengt het bedrijf software op de markt waarmee organisaties hoogwaardige applicaties snel en binnen de begroting tot stand kunnen brengen. TogetherSoft is een van de stuwende krachten onder de aanbieders van software ontwikkelgereedschappen met 81% omzetgroei in 2001 en vele productvernieuwingen op basis van eigen gepatenteerde technologieën. De meest innovatieve bedrijven ter wereld maken gebruik van TogetherSoft's technologie. Hieronder zijn Nokia, Cisco Systems, Daimler Chrysler, UBS-Warburg, Siemens, Nortel Networks, Sun Microsystems en Philips.